Τετάρτη. 15/1/20, 7.00μμ, Υπόστεγο (Αργυρούπολη) :: Ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια


Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια θα γίνει τη Τετάρτη 15 Γενάρη 2020 στις 7.00μμ ακριβώς στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αργυρούπολης – Υπόστεγο.

Λίγες εβδομάδες μετά τις κινητοποιήσεις μας ενάντια στις «λευκές-κόκκινες νύχτες» σε Ελληνικό και Γλυφάδα, συναντιόμαστε και πάλι για να οργανώσουμε όλοι κι όλες μαζί τις επόμενες εργατικές παρεμβάσεις μας και τη συνολική κίνησή μας τόσο στις γειτονιές μας, όσο και ευρύτερα σε συντονισμό και με άλλες δυνάμεις του ταξικού-κοινωνικού κινήματος.

Καλούμε εργαζόμενους-εργαζόμενες και άνεργους-άνεργες, όλο τον κόσμο της τάξης μας, όλους κι όλες με τους οποίους και τις οποίες έχουμε συμβαδίσει σε διάφορα πεδία αγώνα στις γειτονιές μας, να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Η από τα κάτω οργάνωση, οι καθημερινές μάχες ενάντια στην εργοδοσία και η συναδελφική αλληλεγγύη συνεχίζουν να αποτελούν τις απαντήσεις μας στην ολοένα και εντεινόμενη επίθεση κράτους-αφεντικών.

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια prwterganenotia@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License