Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες το lgbtqi+ στέκι κοντροσόλ δηλώνουμε πως τα άτομα που επιλέγουν να επιτίθονται στα στέκια και στις καταλήψεις και να στοχοποιούν τα άτομα που δραστηριοποιούνται σε αυτα, θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι πίσω απο όσα και όποια σύμβολα και αν κρύβονται. Οι φεμινισμοί δεν καταστέλλονται ούτε με μπογιές, ούτε με σπασμένα τζάμια, ούτε με παρωχημένες ιδέες και απειλές. Εκφράζουμε ανενδοίαστα οτι στεκόμαστε αλληλέγγυ@ στον συγκεκριμένο χώρο και επιφυλασσόμαστε για ένα εκτενέστερο κείμενο το προσεχές διάστημα.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΕΞΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Συνέλευση ενάντια στην πατριαρχία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License