Το Σάββατο έγινε ανακατάληψη των κτιρίων Παναιτωλίου 11 και Ματροζου 45 απο συντρόφισσες και συντρόφους. Η ανακατάληψη στηρίχτηκε από πλήθος αλληλέγγυου κόσμου που συγκεντρώθηκε κάτω από τα ανακατηλειμένα κτήρια. Η συγκέντρωση αλληλεγγύης δέχτηκε επίθεση από δεκάδες μπάτσων της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ καθώς και της νεοσύστατης ομάδας "ΔΡΑΣΗ" στην πρώτη της επέμβαση. Κατά την διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν σύντροφοι,συντρόφισσες και συνελήφθησαν 11 άτομα. Στην προσπάθεια εκκένωσης των καταλήψεων απο τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ τα συντρόφια έδειξαν σθεναρή αντίσταση και υπερασπίστηκαν δυναμικά τους χώρους τούς, φέρνοντας τους τα σπίτια στα κεφάλια. Εκει συνελήφθησαν ακόμα 13 σύντροφοι/ισσες, 8 από την κατάληψη Παναιτωλίου και 5 απο τη Ματρόζου.

Καλούμε αύριο: Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων στις 11:00

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ

10,100,1000 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΊΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΌΣΜΟ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΗΣ ΣΗΨΗΣ

Αυτοδιαχειριζόμενο Στεκι Πολυτεχνείου

Συντονισμός αναρχικών/ αντιεξουσιαστικών/ αυτόνομων στεκιών και οχημάτων εντός των σχολών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License