Στην αλλαγή του χρόνου, 20-25 σύντροφοι και συντρόφισσες επιλέξαμε να παρεβρεθούμε για αρκετή ώρα έξω από τις αγροτικές στην Αγυιά Χανίων. Ανάψαμε βεγγαλικά, ενώ φωνάξαμε και γράψαμε συνθήματα αλληλεγγύης. Ήταν μία μικρή συμβολική κίνηση στήριξης προς τους κρατούμενους.

Υγ.Το πρωί της 31ης Δεκέμβρη, ακόμα ένας κρατούμενος απεβίωσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις δικαστικές φυλακές. Δυστυχώς λόγω ελλιπούς πληροφόρησης, δεν κατέστη εφικτή η ενημέρωσή μας, ετσί ώστε να μεταθέσουμε την παρέμβαση.

Θα στεκόμαστε δίπλα σε όσους βρίσκονται έγκλειστοι στα κελιά της δημοκρατίας

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Λευτεριά σε όλους/ες

 

Αναρχικοί/αντιεξουσιαστές Χανιά 2020

 

https://www.youtube.com/watch?v=WzmdUTzWw0A&feature=youtu.be

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License