Παρέμβαση Μουζάκι Καρδίτσας ενημέρωση.

Χθές το πρωί 4/1/20 βρεθήκαμε στο Μουζάκι Καρδίτσας και μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και κρεμάσαμε πανό στην είσοδο του Δημαρχείου ως μια πρώτη απάντηση στο πρόσφατο ψήφισμα που πέρασε με αιφνιδιαστικό τρόπο μέσα στις γιορτές το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Μουζακίου Θ.Στάθης...

post image

Χθές το πρωί 4/1/20 βρεθήκαμε στο Μουζάκι Καρδίτσας και μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και κρεμάσαμε πανό στην είσοδο του Δημαρχείου ως μια πρώτη απάντηση στο πρόσφατο ψήφισμα που πέρασε με αιφνιδιαστικό τρόπο μέσα στις γιορτές το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος Μουζακίου Θ.Στάθης.Το ψήφισμα αφορούσε τη διαπλάτυνση δρόμου Μουζάκι - Δρακότρυπα και Οξυά, για να μεταφερθούν πτερύγια ανεμογεννητριών από φορτηγά μήκους 80 και 90 μέτρων. Δύο εκ των δημοτικών συμβούλων που καταψήφισαν το αίτημα σε ερώτηση προς το δήμαρχο Θ.Στάθη γιατί το θέμα ήρθε προς συζήτηση χωρίς καν να συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της ημερίσιας διάταξης ο δήμαρχος απάντησε πως ξέχασε και στη συνέχεια εξήρε το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρίας η οποία έταξε ανταποδοτικά έργα όπως κιόσκια και πέργκολες , χαλικόστρωση δρόμων, στάσεις λεωφορείων και άλλα τέτοια <<καλούδια>>!Δηλαδή χάντρες και καθρεφτάκια.Τέλος να επισημάνουμε πως ο κόσμος γενικά είχε θετική γνώμη για τα αιολικά αλλά με συζήτηση που κάναμε τους προβληματίσαμε αρκετά,πράγμα που για εμάς αυτό ήταν ικανοποιητικό όπως ικανοποιητική ήταν και η θετική ανταπόκριση του κόσμου  και βούτυρο στο ψωμί μας η συνάντηση και αντιπαράθεση με τον ίδιο το δήμαρχο μέσα στη λαϊκή αγορά που εκείνη τη στιγμή ήταν σε ώρα αιχμής.Σε έλλειψη επιχειρημάτων απλά απειλούσε με μηνύσεις.Μελανά σημεία η παρουσία των μπάτσων στα πανό που κρεμάσαμε μπροστά στο δημαρχείο,τα τρικάκια της ΕΛΛ.ΑΣ. ΣΥΝ που βρέθηκαν διάσπαρτα στο χώρο της λαικής(μαζέψαμε όσα μπορέσαμε) και η λεκτική αντιπαράθεση με 2 φασιστοειδή που λίγο έλλειψε να πιαστούμε και στα χέρια με τον έναν απ'αυτούς. Εμείς από την πλευρά μας διαμηνύουμε κατηγορηματικά πως τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο και θα μας βρίσκουν μπροστά τους και απέναντι σε οποιαδήποτε σχέδια για τη μετατροπή ελεύθερης ιστορικής και απάτητης γης σε σκουπιδότοπο.

Η Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην πράσινη ανάπτυξη και στα αιολικά στα Άγραφα καλεί σε εγρήγορση και συμμετοχή όλου του κόσμου και συνεχίζει αδιάκοπα τη δράση της.

ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ανοιχτές Συνελεύσεις κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο εργατικό κέντρο Καρδίτσας. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License