Βόλος | Πανό για Utopia A.D.

Κάτω τα χέρια απο τις καταλήψεις. Τα τελεσίγραφα κράτους και αφεντικών σπάνε στον δρόμο !

post image

Πανό αναρτήθηκαν, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, σε περιοχές του κέντρου του Βόλου, ως ελάχιστη ένδειξη συνενοχής και αλληλεγγύης με το αναρχικό στέκι Utopia A.D. στην Κομοτηνή. Η ύπουλη εκκένωση του στεκιού στην Κομοτηνή από τις εκεί πρυτανικές αρχές, όπως επίσης και το μίσος που δείξαν απέναντι στον εξοπλισμό του, έρχεται να επιβεβαιώσει το δόγμα νόμος και τάξη του Χρυσοχοίδη. Είμαστε σίγουροι οτι τα συντρόφια στην Κομοτηνή δεν μασάνε γνωρίζοντας καλά οτι όποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες!

Κόντρα στην απάθεια, τον εναλλακτισμό και την υποταγή-Η καταστολή σπάζεται στον δρόμο και όχι στις οθόνες !

Αυτοοργάνωση, Αλληλεγγύη, Επίθεση !

Ανρχικός πυρήνας Βόλου, 31/12/19

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License