[Βίντεο] Κουκάκι: Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις (23 Δεκέμβρη 2019)

Βίντεο από την πορεία στο Κουκάκι, που καλέστηκε από την «Κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ»

Βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=aTHjL3HOqyU

"Ενημέρωση από τη διαδήλωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις στο Κουκάκι τη Δευτέρα 23 Δεκέμβρη

Πάνω από 400 άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση αλληλεγγύης στις καταλήψεις στο Κουκάκι την Δευτέρα 23 Δεκέμβρη. Η διαδήλωση καλέστηκε από την Κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ και κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής. Ο παλμός ήταν ιδιαίτερα δυναμικός και οι αντιδράσεις των γειτόνων-ισσών μας πάρα πολύ θετικές. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας μοιράζονταν κείμενα σε περαστικούς και μαγαζιά.

Ισχυρές κατασταλτικές δυνάμεις είχαν παραταχθεί έξω απο το αστυνομικό τμήμα και οι οποίες μετά το τέλος της διαδήλωσης ενοχλούσαν και τραμπούκιζαν μεμονωμένα άτομα που αποχωρούσαν από την πορεία ή κυκλοφορούσαν στη γειτονιά του Κουκακίου.

Ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον κανιβαλισμό χτίζουμε κοινότητες αγώνα σε κάθε γειτονιά."

Πηγή κειμένου αντιπληροφόρησης: https://askpthk.espivblogs.net/2019/12/25/enimerosi-apo-ti-diadilosi-allileggyis-stis-katalipseis-sto-koykaki-tin-deytera-23-dekemvri/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License