Παρέμβαση Ερμού/Μοναστηράκι

Παρέμβαση/πορεία από 250 άτομα ως ένδειξη αλληλεγγύης για τις εκκενωμένες καταλήψεις στο Κουκάκι.

Παρέμβαση/πορεία από 250 άτομα ως ένδειξη αλληλεγγύης για τις εκκενωμένες καταλήψεις στο Κουκάκι. Αποφασίσαμε με αυτό τον τρόπο να διακόψουμε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πρωτεύουσας.

Η πορεία ξεκίνησε από την Αγία Ειρήνη στην Αιόλου, ανέβηκε την Ερμού και κατέληξε στο Μοναστηράκι. Πετάχτηκαν τρικάκια, μοιράστηκαν κείμενα και βάφτηκαν συνθήματα. 

Όλα/ες/οι στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στα συλληφθέντα συντρόφια από την εκκένωση της κοινότητας καταλήψεων Κουκακίου, αύριο Πέμπτη 19/12 στις 12:00, Ευελπίδων κτήριο 16.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License