ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΧΙΝΓΚΙΑ

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org

Εθνοκάθαρση ή γενοκτονία? Όπως και να διατυπώσεις νομικά την κατάσταση, οι σφαγές, οι βιασμοί, οι εμπρησμοί στα σπίτια τους και οι εκτοπίσεις των αυτοχθόνων Ροχίνγκια είναι ένα έγκλημα από το καθεστώς της Μιανμάρ ( πρώην Βιρμανία ) στα πλαίσια του αντιτρομοκρατικού πολέμου. Και επειδή υπάρχει μια τεράστια σιωπή στα καθεστωτικά ΜΜΕ εδώ στην Ελλάδα άλλα και στο κίνημα, γι΄αυτό αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ζήτημα, να το βγάλουμε στην επιφάνεια και να ενημερώσουμε για τα δεινά ενός ξεχασμένου λαού.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License