Ρουβίκωνας: Κάλεσμα για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις κρατούμενες και τα παιδιά τους στις γυναικείες φυλακές Θήβας

Ο Φεμινιστικός Τομέας του Ρουβίκωνα καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις γυναίκες κρατούμενες και τα παιδιά τους, στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών. Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Κ*ΒΟΞ, απο τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

post image

Ο Φεμινιστικός Τομέας του Ρουβίκωνα απο σήμερα και κάθε μέρα, καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις γυναίκες κρατούμενες και τα παιδιά τους, στις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Κ*ΒΟΞ (Αραχώβης & Θεμιστοκλέους, πλατεία Εξαρχείων), απο τις 17:00 μέχρι τις 21:00

Τα είδη που συλλέγουμε είναι:

- Τηλεκάρτες

- Σαπούνια πλάκες, παιδικά αφρόλουτρα, σαμπουάν

- Πιπίλες, μπιμπερό

- Μωρομάντηλα

- Σερβιέτες

- Πάνες

- Οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες

- Κουβέρτες μικρές και μεγάλες, σεντόνια, πετσέτες

- Αντισηπτικά για την ευαίσθητη περιοχή, κρέμες και αλοιφές αντιφλεγμονώδεις

- Σόμπες αλογόνου, μικρά αερόθερμα

Παρακαλούμε τα είδη προσωπικής υγιεινής να είναι όλα καθαρά και σε καλή κατάσταση, τα θερμαντικά σώματα να είναι λειτουργικά, και τα παραφαρμακευτικά είδη να μην είναι ληγμένα.

Ο αγώνας μέσα και έξω απο τα τείχη των φυλακών που χτίζουν οι αστικές δημοκρατίες και οι κυβερνήσεις τους, είναι κοινός.

ΚΑΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ Τ'ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Επικοινωνία με τον τομέα: fem_r@lists.riseup.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License