Συνέχεια απολογιών των κατηγορουμένων για την υπόθεση της αντιφασιστικής μοτοπορείας 30.09.12

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (Πρωτοδικείο Αθηνών, αίθουσα 2, στις 9.00), οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απολογίες των διωκόμενων και να αγορεύσουν εισαγγελέας και συνήγοροι υπεράσπισης.

post image

Αυτή τη περίοδο εκδικάζεται η υπόθεση της αντιφασιστικής μοτοπορείας του 2012. Οι αντιφασιστικές μοτοπορείες ήταν μια ακόμη έμπρακτη απάντηση στην άνοδο της χρυσής αυγής και των πογκρόμ που επιχειρούσε. Στις 30/9/12 η 3η αντιφασιστική μοτοπορεία δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από φασίστες και δελτάδες στη περιοχή της πλατείας Αμερικής με αποτέλεσμα τη σύλληψη 15 συντρόφων-ισων. Κατά τη παραμονή τους στη ΓΑΔΑ υπέστηκαν βασανιστήρια για τα οποία οι μπάτσοι πρόσφατα αθωώθηκαν. Στη δικογραφία προστέθηκαν ακόμη 6 σύντροφοι με βάση τους αριθμούς των οχημάτων που βρέθηκαν στο σημείο ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 21. Οι αντιφασίστες-ριες κατηγορούνται ανάμεσα σε άλλα με κακουργήματα για επιθέσεις σε φασίστες και δελτάδες σε ένα στημένο κατηγορητήριο.

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (Πρωτοδικείο Αθηνών, αίθουσα 2, στις 9.00), οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι απολογίες των διωκόμενων και να αγορεύσουν εισαγγελέας και συνήγοροι υπεράσπισης.

Σε μια περίοδο ανασύστασης της ομάδας Δέλτα, βαριάς καταστολής του κινήματος, με τους ίδιους υπουργούς που τότε καταδίκαζαν από το βήμα της βουλής τους κατηγορούμενους, η εποχή μοιάζει ίδια!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Τίποτα δεν τέλειωσε..

Δευτέρα 9/12 στις 09:00 ΜΟΔ (Δέγλερη) αίθουσα 3

Παρασκευή 13/12 στις 09:00 ΜΟΔ (Δέγλερη)

Παρασκευή 20/12 στις 09:00 ΜΟΔ (Δέγλερη)

Συνέλευση κατηγορουμένων της 3ης αντιφασιστικής μοτοπορείας 30.09.12

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License