Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο – Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 3μμ φυλακές Λάρισας


“Ληστές είναι τα κράτη και τα αφεντικά, εγκληματίες οι μπάτσοι και οι δικαστές, κακοποιοί οι αμέτοχοι πολίτες, όλοι σας δολοφόνοι της ελευθερίας”

Μια καλοστημένη σκευωρία της “αντιτρομοκρατικής” υπηρεσίας πραγματοποιείται την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα τη σύλληψη του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου, της αναρχικής Μυρτούς Σ.(της οποίας οι κατηγορίες ήταν πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφέθηκε ελεύθερη έως τηδίκη) και ενός ακόμα ατόμου. Παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες στα σπίτια των προαναφερθέντων και των κοντινών τους ανθρώπων, καθώς και προσαγωγές ατόμων του α/α χώρου σε συνδυασμό με την καταζήτηση του αναρχικού Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος αντιμετωπίζει στημμένες κατηγορίες για ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του οπαπ play στο Χολαργό και συμμετοχή στην οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα”, και σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο του αποδίδονται οι κατηγορίες για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και ο μισός ποινικός κώδικας. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και αποδέχεται μονάχα τη βοήθεια που παρείχε στον τραυματισμένο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη στα πλαίσια της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας.

Εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτές οι κινήσεις του κράτους, των μπάτσων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δε μας τρομοκρατούν, παρά μόνο μας γεμίζουν με οργή και λύσσα. Ως ένδειξη αλληλεγγύης στηρίζουμε το κάλεσμα για την συγκέντρωση την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις φυλακές Λάρισας, όπου και κρατείται ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχική ομάδα Nigrae Vulpes

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License