[Κέρκυρα] Αλληλεγγύη στις Καταλήψεις

Δράσεις αλληλεγγύης στους κατειλημμένους χώρους από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις - Κέρκυρα Επόμενη συνέλευση Πέμπτη 12/12, 19:00, στη Κατάληψη Αντινομία

Χθες Τρίτη 10/12 ως Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις (Κέρκυρα) προχωρήσαμε σε ανάρτηση πανό σε εγκαταλελειμμένα κτήρια, ιστορικά για την τοπική κοινωνία και το κίνημα του  νησιού (Βίλα Ρόσσα, Βίλα Πετσάλη, το κτήριο όπου βρισκόταν η κατάληψη Δράκα πριν την εμπρηστική επίθεση του Ιουλίου 2012)  και σε μοιρασμα κειμένων των 3 καταλήψεων του νησιού (Κατάληψη Ελαία, Κατάληψη Αντινομία, Κατάληψη Allerta) καθώς και της εφημερίδας δρόμου "Άπατρις".

Τα πανό:

"Αν η Villa Rossa ήταν κατάληψη, δεν θα ήταν ερείπιο"

"Αν η Βίλα Πετσάλη ήταν κατάληψη, δεν θα ήταν ερείπιο"

"Ήταν κατάληψη, ζωντανός χώρος, δέχθηκε εμπρηστική επίθεση, τώρα αξιοποιείται;"

Επιπλεόν αναρτήσαμε πανό στη πλατεία Ανουντσιάτα, όπου έγινε και η μοιραστική. "Οι ιδέες δεν εκκενώνονται. Αλληλεγγύη στις καταλήψεις", "Όλα μας ανήκουν, όλα είναι κλεμμένα, κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμμένα". Η δράση στηρίχθηκε από περίπου 30-35 συντρόφους και συντρόφισσες. Έντονη παρουσία  μπάτσων, χωρίς να υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

επόμενη συνάντηση της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις

Πέμπτη 12/12, στις 19:00, στο χώρο της Κατάληψης Αντινομία

ΥΓ- Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο

από @ 11/12/2019 8:32 μμ.


post image

Φωτογραφίες από την Δράση

Εικόνες:

από @ 11/12/2019 8:41 μμ.


post image

Φωτογραφίες απο την δράση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License