[Κόρινθος] Δράση για 6η Δεκέμβρη

Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, 11 χρόνια ακριβώς μετά την ψυχρή δολοφονία του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους ένστολους δολοφόνους Κορκονέα και Σαραλιώτη, αποφασίσαμε να επιτεθούμε και να σπάσουμε το ΑΤΜ της Alpha Bank επί της οδού Δαμασκηνού, προσφέροντας έστω και για λίγες μέρες μια ασυνήθιστη εικόνα στο ‘’γιορτινό’’ πλέον κέντρο της πόλης.

post image

Το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, 11 χρόνια ακριβώς μετά την ψυχρή δολοφονία του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τους ένστολους δολοφόνους Κορκονέα και Σαραλιώτη, αποφασίσαμε να επιτεθούμε και να σπάσουμε το ΑΤΜ της Alpha Bank επί της οδού Δαμασκηνού, προσφέροντας έστω και για λίγες μέρες μια ασυνήθιστη εικόνα στο ‘’γιορτινό’’ πλέον κέντρο της πόλης. 11 χρόνια μετά και το μίσος μας ολοένα και μεγαλώνει, βλέποντας τους υπαίτιους της δολοφονίας να βρίσκονται στην ουσία ελεύθεροι, υπό τις πλάτες της αστικής δικαιοσύνης και των μηχανισμών της. Εμείς απ’ την πλευρά μας επισημαίνουμε πως η 6η του Δεκέμβρη δεν αποτελεί για μας ένα στείρο ''πολιτικό μνημόσυνο’’, αλλά μία μέρα ακονίσματος της συλλογικής εξεγερτικής μνήμης και δράσης ενάντια στην κρατική καταστολή και τα έκτροπα της, που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα με αμείωτο ρυθμό. Βασανισμοί και απαγωγές συντρόφων/ισσών, δολοφονίες μεταναστών, εξευτελιστικές και βίαιες συμπεριφορές ενάντια σε τρανς άτομα, εισβολές σε χώρους του αγώνα είναι μόνο μερικά απ’ τα αμέτρητα παραδείγματα της κρατικής αυθαιρεσίας. Από την άλλη, εμείς ως αναρχικοί/ές θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να αγωνιζόμαστε στον δρόμο ενάντια στους πάσης φύσεως καταπιεστές των ζωών μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΑΛΕΞΗ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Αναρχικοί/ές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License