Νέο βίντεο αποδεικνύει τις συλλήψεις στο σωρό (6 Δεκέμβρη)

[Βίντεο] Τα ΜΑΤ είναι βίαιοι εγκληματίες ντυμένοι με στολή. Αυτός είναι ο λόγος

Video: https://www.youtube.com/watch?v=qNYU_NBgsVs

Νέο βίντεο που αποδεικνύει τις συλλήψεις στο σωρό από τα ΜΑΤ στις 6 Δεκέμβρη στα Εξάρχεια. Το εν λόγω βίντεο αποτυπώνει ακριβώς από ποιο σημείο στη Σολωμού ξεκινούν την επίθεση τα ΜΑΤ, χωρίς να έχουν καθαρή οπτική επαφή με τον κόσμο και επιτίθενται άγρια στον πρώτο που βρίσκουν μπροστά τους.

Από προηγούμενο βίντεο που κατέγραφε το ίδιο σκηνικό αλλά ξεκινούσε λίγα μόνον μέτρα πριν την πλήρη εξέλιξη του συμβάντος, φαίνεται ότι είναι το ίδιο παιδί που φώναζε πεσμένος στο έδαφος “παραδίνομαι”, ενώ τα ΜΑΤ τον χτυπούσαν λυσσαλέα με μόνο λόγο ότι οι Ματατζήδες και η ηγεσία τους που καλύπτει τα εγκλήματα τους, έχουν χάσει κάθε τι ανθρώπινο μέσα τους. Δεν είναι άνθρωποι ,είναι κάτι άλλο, και ως αυτό το άλλο πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κοινωνία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License