Το τελευταίο διάστημα στην ήσυχη περιοχή του Γκύζη γινόμαστε μάρτυρες μιας "μυστήριας" επιχείρησης παρακολουθήσεων...

Στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βαλτινών, Λόφο Φινοπούλου, Καλλιγά, Μομφεράτου, Λομβάρδου παρκάρονται για μέρες αμάξια άσχετα με την γειτονιά, χωρίς πινακίδες. "Ύποπτες" ως προς τη γειτονιά φιγούρες κάνουν περατζάδες και διάφορες μικροκάμερες εντοπίζονται στο εσωτερικό αρκετών φυτευτών αυτοκινήτων...

Οι γείτονες πλέον σε καθημερινή βάση είμαστε κάτω από την άγρυπνη επίβλεψη μηχανισμών που επιτηρούν τον "εχθρό-λαό".

Για όλη αυτή την επιχείρηση-χαρτογράφησης μόνο ο υπουργός μπορεί να απαντήσει και είναι αυτός που έχει την ευθύνη για όλη αυτή την αθλιότητα που επιβάλει η πολιτική του στη γειτονιά μας. Εκατοντάδες άνθρωποι της γειτονιάς καταγράφονται και χαρτογραφούνται καθημερινά χωρίς να γνωρίζουν ποιοί μηχανισμοί αξιολογούν όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα.

Η κατάσταση είναι σοβαρή και γείτονες που δραστηριοποιούνται πολιτικά στην περιοχή και όχι μόνο, έχουν έρθει σε επαφή για να κουβεντιαστεί αυτή η αθλιότητα που δείχνει για ακόμα μια φορά ποια είναι η φύση της αστικής δημοκρατίας που αριστεροί και δεξιοί υπερασπίζουν. Εδώ και αρκετές μέρες ενημερώνονται γείτονες πόρτα - πόρτα.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα τη σπάσει...

συντρόφισσες-σύντροφοι από το Γκύζη

ΥΓ. Θα επανέλθουμε για τυχόν εξελίξεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License