[Βόλος] - Εβδομαδιαίο πρόγραμμα δομών (αφίσα)

ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ . ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ.

post image

Στην κατάληψη Ματσάγγου (σαν πολιτικό σκέλος) παρεμβαίνουμε τόσο σε τοπική κλίμακα όσο και σε πανελλαδική εμβέλεια ενώ σε μικρότερο ή μεγαλύτερο διάστημα έχουμε φιλοξενήσει/ φιλοξενούμε και άλλες πολιτικές ομάδες. Ταυτόχρονα μέσα από το διαχειριστικό σκέλος, που είναι αδιαχώριστο με την πολιτική μας τάση, προσπαθούμε να καλύπτουμε κάποιες απο τις καθημερινές μας κοινωνικές ανάγκες (τέχνη, σωστή διατροφή, αυτομόρφωση, γυμναστική) δημιουργόντας τις ανάλογες ομάδες (π.χ. ομάδα κινηματογράφου, ομάδα κουζίνας κλπ). Προσοχή όμως, δεν μιλάμε για εθελοντισμό ή φιλανθρωπία ! Η αυτοοργάνωση διαφέρει ριζικά επειδή λειτουργεί με την αλληλεγγύη, δηλαδή την ανταλλαγή μεταξύ των δύο μερών. Άλλωστε σε αυτό το αντισχολείο δεν υπάρχουν ‘Δάσκαλοι’ , δεν υπάρχει ο ‘Μεγάλος’, δεν υπάρχει η αυθεντία παρα μόνο άνθρωποι που ανταλλάσουν γνώσεις, εμπειρίες και συνδημιουργούν. Μέσα απο την συμμετοχή μας στις ομάδες γινόμαστε καλύτεροι και σκαλίζουμε το αιχμηρό προεικόνισμα της κοινωνίας που προτείνουμε σε πραγματικό χώρο και χρόνο. Καλούμε όσους, όσες &όσα ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στην γενική διαχειριστική συνέλευση όλων των ομάδων που δρούν στον χώρο της κατάληψης, κάθε πρώτη Πέμπτη του μήνα στις 16:00 ή κάθε Τετάρτη στις 21:00 στην ανοιχτή συνέλευση της κατάληψης Ματσάγγου ώστε να συνδιαμορφώσουμε τις δομές του χώρου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ

Συλλογική κουζίνα : Δευτέρα/Πέμπτη 14:00 – 16:00

SkatePark : Σάββατο/Κυριακή 16:00 – 19:00

Γυμναστήριο & Αυτοάμυνα : Δευτέρα/Πέμπτη , πληροφ. εντός

Γυμναστήριο & Πυγμαχία : Τετάρτη/Παρασκευή 17:00 – 19:00

Pilates : Τρίτη/Πέμπτη 15:00-16:00

Εργαστήριο Ξυλογλυπτικής : πληροφ. εντός

Χαριστικό παζάρι : πληροφ. εντος

Σκάκι : Δευτέρα/Πέμπτη 12:00-16:00

Ping Pong : Δευτέρα/Πέμπτη 12:00-16:00

Υποδομές για δημιουργία : Προβάδικου / Κινηματοθέατρου / Συναυλιάδικου

17 Χρόνια ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ (Π.μελά με Σωκράτους - Βόλος)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License