Δημιουργία blog του Επαναστατικού Αγώνα

  Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα έχει δημιουργήσει blog με όλα τα κείμενα της οργάνωσης. Όλα τα κείμενα του Επαναστατικού Αγώνα, οι προκηρύξεις της περιόδου 2003-2017, κείμενα από την φυλακή 2010-2011 και από το 2014 έως σήμερα βρίσκονται στo ακόλουθο blog -https://epanastaticosagonas.wordpress.com/

Επίσης σε αυτή την διεύθυνση υπάρχουν οι εκδηλώσεις στις οποίες έχουν μιλήσει τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, κάποιες από τις οποίες έχουν εκδοθεί σε έντυπα όπως πχ αυτή στο Πολυτεχνείο τον Μάρτιο του 2012 με θέμα ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ, στο Πάντειο τον Ιούνιο του 2012 (διεθνής εκδήλωση) με θέμα ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, στο Πολυτεχνείο τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του 2014 με θέμα ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Επίσης στο blog θα γίνει συλλογή όλων των τοποθετήσεων των μελών του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη στις 5 δίκες της οργάνωσης από το 2011 ως σήμερα. Οι 2 πρώτες δίκες του Επαναστατικού Αγώνα έχουν εκδοθεί ήδη, η 1η το 2014, Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και η 2η το 2016 με τίτλο Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. Σε αυτό το ογκώδες αρχειακό υλικό εκατοντάδων κειμένων, προκηρύξεων, τοποθετήσεων σε δίκες, εκδηλώσεων και συνεντεύξεων, παρουσιάζεται η ιστορία και η εξέλιξη του Επαναστατικού Αγώνα από το 2003 ως σήμερα.

Ο Επαναστατικός Αγώνας συνεχίζει και υπάρχει μέχρι σήμερα μέσα από την φυλακή, μέσα από τον λόγο των φυλακισμένων μελών του Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη που έχουν καταδικαστεί σε ποινές ισόβιας κάθειρξης η συντρόφισσα Ρούπα και 153 χρόνια, κατά συγχώνευση 20, ο σύντροφος Μαζιώτης.

Προσεχώς θα δημοσιευτεί από τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα αρχικά σε ηλεκτρονική μορφή, η μπροσούρα ‘‘ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΚΡΑΤΙΚΗ – ΑΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ’’.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License