Σήμερα που έχει καταφέρει το κόμμα της ΝΔ να γίνει κυβέρνηση, ξεκινάει το κατασταλτικό έργο μέσω του υπουργείου Δημόσιας τάξης, περικυκλώνοντας την ιστορικη ,κινηματικη γειτονια των Εξάρχειων , κλείνοντας πολιτικές και μεταναστευτικές καταλήψεις, καταστέλλοντας και δικάζοντας τους δικούς μας συντρόφους.

Και μπροστά σε αυτό ένα όπλο έχουμε, την αλληλεγγύη, και μια μέθοδο, την αυτοοργανωση, που η αλληλεγγύη είναι η εκούσια δραστηριότητα , με την οποία στηρίζει ο άνθρωπος τον συνανθρωπο του, ενώ η αυτοοργάνωση είναι η μέθοδος με την οποια παίρνει η συμφωνια την θέση της πειθαρχίας.

Στηρίζοντας αυτά προτάσσω την αλληλεγγύη στα Εξάρχεια απ'τις υπόλοιπες γειτονιές , με κάλεσματα αναρχικών μέσα από τις αυτοργανωμενες ανοιχτές κοινωνικές διαδικασίες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License