«Το τελεσίγραφο μας έπεσε απ' τα χέρια»

Καλούμε στις πορείες αλληλεγγύης στους κατειλημμένους χώρους Τρίτη 3 Δεκέμβρη, 18:00 Πάρκο Εργατικού Κέντρου Πέμπτη 5 Δεκέμβρη, 18:00 Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας

post image

«Το τελεσίγραφο μας έπεσε απ' τα χέρια»

Το κράτος με περίσσιο ζήλο εφαρμόζει την κατασταλτική πολιτική του, βάλλοντας τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Επιτίθεται σε καταλήψεις, νομίζοντας πως αυτές αποτελούν τα τελευταία αναχώματα αντίστασης στον ζόφο που επιχειρεί να επιβάλλει.

Ανακοινώνοντας ένα τελεσίγραφο-διορία αποπειράται να πετύχει ένα «τέλος εποχής» και να εγκαθιδρύσει το δόγμα «νόμος και τάξη» και τη μαζική αποχαύνωση, καταστέλλοντας όσες και όσους αντιστέκονται σε αυτά.

Όπως και 32 χρόνια τώρα το Στέκι στο Βιολογικό αδιαφορεί για τα όποια τελεσίγραφα και θα συνεχίσει να αποτελεί έναν ελεύθερο χώρο έκφρασης, αυτοοργάνωσης και πολιτικής ζύμωσης.

Εμείς δεν πρόκειται να παραδώσουμε καμιά κατάληψη στα χέρια του κράτους.

Καλούμε στις πορείες αλληλεγγύης στους κατειλημμένους χώρους

Τρίτη 3 Δεκέμβρη, 18:00 Πάρκο Εργατικού Κέντρου

Πέμπτη 5 Δεκέμβρη, 18:00 Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ

ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License