Ηταν πρίν έντεκα χρόνια όταν κύλησε το αίμα του 15χρονου μαθητή Γρηγορόπουλου στούς δρόμους των Εξαρχείων. Το κράτος τότε για να ξεπλύνει για μια ακόμα φορά τις βρωμιές του, δολοφόνησε. Ηθελαν νεκρό και τον ρόλο του εκτελεστή ανέλαβε το κρατικό κτήνος, Κορκονέας. Φτάνοντας το 2019 παίζεται ένα παιχνιδάκι της αστικής δικαιοσύνης...., με το αν θα αθωωθεί ο συγκεκριμένος δολοφόνος, ή θα συνεχίσει την ποινή του στις φυλακές της δημοκρατίας τους. Πέρασαν τόσα χρόνια και η επανάσταση βέβαια ποτέ δε νικήθηκε, αλλά ούτε πήγε και ένα βήμα μπροστά. Καιρός να ξαναπιάσουμε το νήμα της εξέγερσης από την αρχή. Πέρασε μια περίοδος απονεύρωσης και καθίζησης των κοινωνικών αγώνων, έχοντας ως κυβέρνηση το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ. Πλέον φτάνουμε ξανά με κυβέρνηση το κατεξοχήν κόμμα του κεφαλαίου, ΝΔ. Η ακροδεξιά αυτή κυβέρνηση έχοντας και την νομιμοποίηση του 38 τοις εκατό της ελληνικής κοινωνίας περνάει σε μια κατασταλτική επέλαση κλείνοντας καταλήψεις στέγης προσφύγων και μεταναστών, αλλά και φυσικά καταλήψεις του ευρύτερου αναρχικού χώρου. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν και θα είναι η αναρχία, για το καθεστώς. Φτάσαμε και στην μορφή τελεσίγραφου από τον σερίφη Χρυσοχοίδη, για εκκενώσεις καταλήψεων εντός 15 ημερών. Ενα τελεσίγραφο που λήγει μια μέρα πριν την 6 Δεκέμβρη. Οι απειλές λοιπόν όλων αυτών των αληταράδων δε μας τρομάζουν. Αντίθετα μας γιγαντώνουν και εξοργίζουν. 

ΣΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, 6 Η ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΘΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΒΟΛΟΥ. 

ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License