(Πάτρα)Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για διοργάνωση δράσεων για 5 και 6 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 30/11 στις 16.00 καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στην κατάληψη Παραρτήματος για την διοργάνωση δράσεων στο διήμερο 5 και 6 Δεκέμβρη.

Το Σάββατο 30/11 στις 16.00 καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στην κατάληψη Παραρτήματος για την διοργάνωση δράσεων στο διήμερο 5 και 6 Δεκέμβρη.

Στις 5/12 λήγει το τελεσίγραφο της κυβέρνησης που καλεί (κάτω από την απειλή της εκκένωσης και των διώξεων) είτε στην εγκατάλειψη των καταλήψεων, είτε στην ενσωμάτωσή τους στην δημοκρατική νομιμότητα.

Την 6η Δεκέμβρη συμπληρώνονται 11 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο Κροκονέα (που και αμετανόητος δηλώνει και απολαμβάνει πλέον την ελευθερία του).

Στεκόμαστε η μία δίπλα στον άλλο, νικάμε τον φόβο της καταστολής, την παγίδα της δημοκρατικής ενσωμάτωσηςμε όπλο την αλληλεγγύη και την αποφασιστικότητα μας.

Κόντρα στην ανάθεση, την εξατομίκευση συγκρουόμαστε με κράτος και τις δομές του.

Αγωνιζόμαστε και πιστεύουμε σε έναν κόσμο ισότητας κι αλληλεγγύης. Ενάντια σε κάθε κυβέρνηση ,ενάντια σε κάθε κράτος ,ενάντια σε κάθε εξουσία, αγώνας για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

Κάθε Δευτέρα στις 19:00 στην Κατάληψη Παραρτήματος

asapatras.espivblogs.net / asapatras@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License