Το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ πιάνει ματωμένα λεφτά

Παρέμβαση στο ξενοδοχείο Αμαλία που φιλοξένησε εκδήλωση του Λαγού. Κανένας δημόσιος χώρος στους φασίστες. Ούτε σε ξενοδοχεία ούτε πουθενά.

post image

Το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ πιάνει ματωμένα λεφτά

Όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ στην πλατεία Συντάγματος δεχόταν να φιλοξενήσει τον Λαγό στις 9 Νοέμβρη, πρώην νούμερο δύο μπράβο της Χρυσής Aυγής, τον καθοδηγητή των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, τον καθοδηγητή των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, σίγουρα δεν αγνοούσε τι εγκληματίας ήταν.

Λίγες μέρες μετά την απολογία του στο Εφετείο, για την εγκληματική δράση του ίδιου και της συμμορίας του, το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ δέχεται στον χώρο του να μαζευτεί ο υπαρχηγός των εγκληματιών μαζί με άλλα πρώην μέλη της χρυσής αυγής που έχουν αποχωρήσει μπας και σώσουν το τομάρι τους, δίπλα με άλλα απολειφάδια όπως αυτό του υμνητή της χούντας του Μεταξά και των συνταγματαρχών Πλεύρη. Ο Λαγός μπορεί να εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, όσο ακόμα την έχει, για να σώσει το τομάρι του δίπλα από τα καρφώματα που έκανε στην δίκη, το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ όμως εισέπραξε λεφτά που είναι βαμμένα με αίμα. Το αίμα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, των Αιγυπτίων ψαράδων, των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ έχουν βάψει τα χρήματα αυτά με τα οποία πληρώθηκε το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ.

Στο παρελθόν άλλα ξενοδοχεία τιμητικά αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν τέτοια μαζέματα. Το ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ όμως τώρα στον επιθανάτιο ρόγχο της συμμορίας της χρυσής αυγής, ακριβώς στις απολογίες των συμμοριτών, τους ανοίγει τις πόρτες.

Πόσο αίμα στα χέρια της διοίκησης του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ, πόσο ξέπλυμα ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή της πτώσης της συμμορίας των φασιστών και του Λαγού προσωπικά; Σίγουρα ήξεραν που ανοίγουν τις πόρτες τους. Σίγουρα ήξεραν τι χρήματα έπιαναν στα χέρια τους.

Αλλά δεν θα δεχτούμε κανένα "ξέπλυμα" των δολοφόνων και υλοποίηση της ακροδεξιάς, αντικομμουνιστικής, ρατσιστικής πολιτικής της Χρυσής Αυγής με "δημοκρατικό" προσωπείο που πάει να πλασάρει η κυβέρνηση της ΝΔ στην κοινωνία.

Κανένας δημόσιος χώρος στους φασίστες. Ούτε σε ξενοδοχεία ούτε πουθενά.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License