Παρέμβαση στην Κλινική Ψυχικής Υγείας όπου εργάζεται η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Παρέμβαση στην Κλινική Ψυχικής Υγείας όπου εργάζεται η Ουρανία Μιχαλολιάκου Έξω οι φασίστες από τον χώρο της υγείας. Είναι κίνδυνος για τους ασθενείς. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα εργασίας παρά μόνον την λήθη.

post image

Η Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη υιοθετεί την ευγονική;

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου εργάζεται στην «Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη»; Από πότε οι φασίστες έχουν σχέση με την ψυχική υγεία, εκτός βέβαια όταν υιοθετούν και εφαρμόζουν την ευγονική, την εξόντωση δηλαδή των ΑμεΑ και των ψυχικά νοσούντων όπως ακριβώς έκανε ο Χίτλερ, προπάτορας της Ουρανίας Μιχαλολιάκου.

Η διοίκηση της Κλινική Ψυχικής Υγείας Σινούρη, προσέλαβε εν την γνώση της την Ουρανία, κόρη του αρχηγού της φασιστικής οργάνωσης Μιχαλολιάκου. Είναι αδύνατον να μην γνώριζε η διοίκηση το ποιόν της, καθώς δεν είναι μόνον το όνομα αλλά και η φυσική παρουσία της όλα τα προηγούμενα χρόνια, δίπλα στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής δηλώνοντας περήφανη για τις ιδέες και τις πράξεις τους. Η πρόσληψη και η απασχόληση της Ουρανίας έγινε όταν η εγκληματική οργάνωση σερνόταν στα δικαστήρια, όταν τα τάγματα εφόδου διαλυόντουσαν από τους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος. Στην πτώση της συμμορίας, η διοίκηση της κλινικής Σινούρη έδωσε καταφύγιο, απασχόληση και μισθό σε μία αναγνωρισμένη προσωπικότητα και συμμέτοχο των εγκλημάτων των φασιστών, την μόνη από την οικογένεια που δεν διώκεται.

Οι φασίστες την μόνη πολιτική που έχουν για τους ψυχικά νοσούντες είναι αυτή της ευγονικής, της εξόντωσης όλων όσων μέσα στο ρατσιστικό μίσος τους δεν ακολουθούν τα δικά τους πρότυπα της λευκής άριας «καθαρότητας εμφάνισης και υγείας». Μετά τους μετανάστες, τους αγωνιστές, τους συνδικαλιστές, στόχος τους το πιο αδύναμο κομμάτι της κοινωνίας. Μετά την διάλυση της φασιστικής συμμορίας δεν θα επιτρέψουμε να βρουν καταφύγιο και να ξεπλυθούν οι θαυμαστές του Χίτλερ.

Αλλά δεν θα δεχτούμε κανένα "ξέπλυμα" των δολοφόνων και υλοποίηση της ακροδεξιάς, αντικομμουνιστικής, ρατσιστικής πολιτικής της Χρυσής Αυγής με "δημοκρατικό" προσωπείο που πάει να πλασάρει η κυβέρνηση της ΝΔ στην κοινωνία.

Έξω οι φασίστες από τον χώρο της υγείας.Είναι κίνδυνος για τους ασθενείς.Δεν έχουν κανένα δικαίωμα εργασίας παρά μόνον την λήθη.

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License