Μικροφωνική συγκέντρωση για τις διώξεις του Leroy Merlin

Μικροφωνική συγκέντρωση για τις διώξεις του Leroy Merlin στην πλατεία Χαλανδρίου.

post image

Την Τρίτη 19/11 το απόγευμα, 25-30 συντρόφισσες και σύντροφοι από τις βόρειες γειτονιές της Αθήνας, πραγματοποιήσαμε μικροφωνική συγκέντρωση στην πλατεία Χαλανδρίου σχετικά με την υπόθεση του Leroy Merlin, καλώντας παράλληλα στη διαδήλωση αλληλεγγύης το Σάββατο 23/11 στις 12.00 στην Πλ. Μοναστηρακίου. Κρεμάστηκαν πανό, μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια.

Όλοι και όλες, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12.00 στην Πλ.Μοναστηρακίου, στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Χριστόφορο Κορτέση.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Χ.ΚΟΡΤΕΣΗ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ-ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΜΑΣ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License