Ντουμας, πρόεδρος  των ειδικών φρουρών. Πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι μόνο η αστυνομία έχει το δικαίωμα συνταγματικά να ασκεί βία. Και κανείς άλλος. Χθες την σκυτάλη πήρε ο Χρυσοχοίδης απειλώντας με τελεσίγραφο μέσα σε 15 μέρες να εκκενωθούν όλες οι καταλήψεις στην Αθήνα, αλλά και στην επαρχία. Λοιπόν όλοι αυτοί οι φασίστες της Δεξιάς δεν μας φοβίζουν. Αντιθέτως περισσότερο μας εξοργίζουν. Ο πόλεμος που κύρηξαν στους αναρχικούς δε θα περάσει έτσι. Εχοντας δυστηχώς και τη συμπαράσταση ενός μεγάλου κομματιού της κοινής γνώμης.....έχουν πλήρως αποθρασυνθεί. Ποτέ και καμιά κυβέρνηση δεν κατάφερε να βάλει χέρι στην αναρχία. Το μόνο που θα πετύχουν σε αυτόν τον πόλεμο είναι να σπάσουν τα μούτρα τους. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΩ. 

ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License