Σήμερα Τρίτη 19/11 από τα ξημερώματα σύντροφοι/ισσες και αλληλέγγυος κόσμος πήραν τον έλεγχο του πανεπιστημίου ελέγχοντας τις εισόδους με σκοπό να εμποδιστούν τα συνεργεία. Κάποια μαστόρια που ήρθαν δεν μπήκαν καν σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί μας και αποχώρησαν χωρίς παρόλου αυτά να εμποδιστεί η διεξαγωγή των μαθημάτων. Αργότερα έγινε μαζική παρέμβαση στο γραφείο του πρύτανη.

Oι μπάτσοι έκαναν συνέχεια περιπολίες γύρω από την Π. Νομική χωρίς να προσεγγίσουν το πανεπιστημιακό συγκρότημα.

Ο υπεύθυνος για την προσπάθεια εκκένωσης αντιπρύτανης Φώτιος Μάρης αν και βρισκόταν στη πόλη δεν εμφανίστηκε.Ο πρύτανης κανόνισε συνάντηση με τους προέδρους των σχολών και τον κοσμήτορα για να βρεθεί μία λύση και όπως είπε να ''μην πάρει διαστάσεις το θέμα''. Καλούμε λοιπόν σε συγκένρωση αύριο 20/11 έξω από την κατάληψη στις 9:00 π.μ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License