Εκπομπή ενάντια στην Κρατική Τρομοκρατία

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ ραδιόφωνο: 1431 AM, 97,3 FM internet: www.1431am.org

Εκκένωση καταλήψεων στα Εξάρχεια και στην ΑΣΟΕΕ, τραυματισμοί διαδηλωτών, σχεδιασμός για κλειστά κέντρα κράτησης προσφύγων, έφοδοι των μπάτσων σε κινηματογράφους και club, νέα ομάδα αστυνομικών καθαρμάτων στους δρόμους, απειλές προς τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο ότι θα τον ''καθαρίσουν", νέος αυστηρότερος ποινικός κώδικας σε σχέση με την πολιτική δραστηριότητα. Η καταστολή αναβαθμίζεται και η κυβέρνηση της ΝΔ, προσπαθεί να κάνει πράξη το δόγμα ''ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ''. Σπέρνοντας το τρόμο και τον φόβο θέλει να πετύχει την συρρίκνωση του ριζοσπαστικού κινήματος. Εδώ λοιπόν παίζεται το στοίχημα για το κίνημα να μην οπισθοχωρήσει και να περάσει στην αντεπίθεση.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License