ΑΓΡΙΝΙΟ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΓΡΙΝΙΟ / ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

post image

Την Παρασκευή 15-11-19 πραγματοποιήθηκε η δίκη των 10 αντιφασιστών στα δικαστήρια Αγρινίου (https://stekidask.blogspot.com/2019/11/blog-post.html).

Ολοι οι σύντροφοι αθωώθηκαν ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων και αφού δεν αναγνωρίστηκαν από τους μπάτσους ή τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Ο φασίστας μάρτυρας κατηγορίας δεν εμφανίστηκε. 

Στο χώρο των δικαστηρίων απο νωρίς το πρωί αναρτήθηκε πανό και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης με τη συμμετοχή 40 περίπου συντρόφων ενώ σημαντική δύναμη της αστυνομίας με 2 κλούβες ΜΑΤ και ασφαλίτες υπήρχε σε καθε γωνία του δικαστικού μεγάρου. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License