Στις 2/11 έγινε εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ στη Μαυροματαιων και Δεριγνύ. Μέσα στην κατάληψη ζούσαν εκτός των άλλων και μη ανθρώπινα ζώα και συγκεκριμένα 2 σκυλιά και 4 γατιά. Κατά την εκκένωση της κατάληψης και παρά την ενημέρωση που είχαν μπάτσοι και δήμος για την ύπαρξη των ζώων αυτών μέσα στον χώρο και την επικινδυνότητα που θα είχε να ανοίξουν οι πόρτες και να βρεθούν σκυλιά και γατιά στον ίδιο χώρο, οι πόρτες άνοιξαν με αποτέλεσμα το ένα από τα 4 γατιά να σκοτωθεί. Τα δύο σκυλιά τα βγάλανε εκτός του κτηρίου ενώ τα 3 γατιά έμειναν μέσα εγκλωβισμένα. Παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν όλες οι πιθανές είσοδοι και έξοδοι του κτηρίου σφραγίστηκαν με αποτέλεσμα αυτά τα γατιά να παραμείνουν μέσα έχοντας στην αρχή ελάχιστη τροφή. Καθώς οι πιέσεις συνεχίστηκαν το κτήριο άνοιξε στις 9/11 για μιάμιση ώρα διάστημα στο οποίο κατορθώθηκε να βρεθεί η μια γάτα ενώ οι άλλες δύο δεν πρόλαβαν να βρεθούν. Αυτό συνέβη γιατί ο χρόνος που δόθηκε ήταν απειροελάχιστος ώστε να βρεθούν τρία γατιά σε έναν τόσο μεγάλο χώρο, ενώ δεν επιτράπηκε σε οικείο πρόσωπο των γατιών να εισέλθει στο κτήριο. Μετά από αυτό, το κτήριο σφραγίστηκε ξανά! Ακόμα και μέχρι σήμερα παρότι έχουν υπάρξει μεγάλες αντιδράσεις και από ευρύτερες κοινωνικές ομάδες και φιλοζωικές οργανώσεις, ο δήμος και το α.τ. Κυψέλης βρίσκοντας προφάσεις, αδιαφορούν πλήρως.

Γι’ αυτό το λόγο, σήμερα 14/11 και ώρα 23:30 η συντρόφισσα μας Μ.Κ. προβαίνει σε απεργία πείνας έξω από την ΑΣΟΕΕ με το αίτημα της ΑΜΕΣΗΣ απελευθέρωσης των 2 γατιών που βρίσκονται εγκλωβισμένα μέσα στην κατάληψη και κινδυνεύουν να πεθάνουν, αν δεν έχουν ήδη πάθει κάτι. Η απεργία πείνας που ξεκινάει δεν έχει κανένα σκοπό να διακοπεί αν δεν απελευθερώνουν τα γατιά.

Για μας κάθε ζωή ανθρώπινη ή μη έχει την ίδια αξία και δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του.

Λευτεριά στα ζώα ανθρώπινα και μη

10 100 1000 καταλήψεις ενάντια σε ένα κόσμο οργανωμένης σήψης

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Κανένα μόνο του στα χέρια του κράτους

Καλούμε κόσμο σε στήριξη. Η συνεχής παρουσία ατόμων που αναγνωρίζουν την σημασία αυτού του αγώνα στο πλάι της συντρόφισσας μας κρίνεται αναγκαία καθώς και οποιαδήποτε άλλη έκφραση αλληλεγγύης.

Αρχική συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση

ΠΑΡΑΣΙΤΑ

από Αναρχική Συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση - ΠΑΡΑΣΙΤΑ 15/11/2019 11:31 μμ.


post image

Απ' ότι μαθαίνουμε το Α.Τ. Κυψέλης θεωρεί πως έχει διεκπεραιώσει την εισαγγελική εντολή με το μικρό άνοιγμα που έχουν αφήσει. Ωστόσο εδώ και μια βδομάδα δεν έχει εμφανιστεί καμία γάτα στην γατοπαγιδα που είναι στο άνοιγμα ενώ ειναι βέβαιο πως οι δύο γάτες βρίσκονται μέσα δεδομένης της ύπαρξης κοπράνων κατά το τελευταίο ανοιγμα του κτηρίου.

ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΑΤ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΜΕΣΑ

Εικόνες:

από Αναρχική Συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση 18/11/2019 8:49 πμ.


Μετά από ένα δύσκολο βράδυ λογω βροχής, επιστρέψαμε στην "κανονικότητα" έξω από την ΑΣΟΕΕ επί της Πατησίων. Η κανονικότητα αυτή μέσα στο κρυο και με άρνηση να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή τροφής, οδηγεί την απεργό πείνας σε περαιτέρω εξασθένιση του οργανισμού της.

Λόγω των επερχόμενων βροχών, θα πρέπει να ασκηθεί πίεση στην ΑΣΟΕΕ ώστε η Μ.Κ. να μεταφερθεί εντός του κτηρίου. Θα χρειαστεί και σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος καθώς οι γάτες παραμένουν έγκλειστες στο κτήριο της Βανκούβερ και μέρα με την μέρα η ζωή τους απειλείται (αν ζουν ακόμα), ενω πλεον μπαίνει σε κίνδυνο και η Μ.Κ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ: ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ.Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΤ ΚΥΨΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΥΓ: Αλληλεγγύη στους χθεσινους συλληφθέντες

από Αναρχική Συλλογικότητα για την Ολική Απελευθέρωση 18/11/2019 12:11 μμ.


ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΞΑΝΑ!ΛΗΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ!Πριν λίγο ήρθε συνεργείο και μαζί με τον κηδεμόνα των γατιων, οι γάτες απεγκλωβιστηκαν.Δεν χρειάζεται πλεον κοσμος, αποχωρουμε απο το σημείο.Θα ακολουθήσει αργότερα αναλυτική ενημέρωση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License