Δήλωση του Νίκου Μαζιώτη για τα γεγονότα στη σημερινή συνεδρίαση της 4ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα (επικαιροποιημένο)


Δήλωση του Νίκου Μαζιώτη για τα γεγονότα στη σημερινή συνεδρίαση της 4ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα

7/11/2019

Σήμερα σε απολογία κατηγορουμένου στην υπόθεση ληστειών τραπεζών και της απόπειρας απαγωγής Μαρτίνου που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγιναν για την χρηματοδότηση του Επαναστατικού Αγώνα, διατυπώθηκε σαφής κατηγορία εναντίον μου για ‘‘έμμεση κατάδοση’’ από τον συγκεκριμένο γιατί όπως είπε αναφερόμενος σε επανειλημμένες δηλώσεις μου από την αρχή αυτής της δίκης ότι κανένας από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους δεν έχει σχέση με τον Επαναστατικό Αγώνα ότι ‘‘το να λες ποιος δεν είναι υποδεικνύει έμμεσα το ποιος είναι’’.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μιλά προσβλητικά για μένα και με προκαλεί μέσα στο δικαστήριο. Σε διάλειμμα της δίκης και αφού είχε τελειώσει η απολογία του, του επιτέθηκα καθώς δεν μπορούσα ως αξιοπρεπής αγωνιστής και ως άνθρωπος να δεχθώ μια τέτοια άτιμη κατηγορία χωρίς απάντηση.

Έχουμε δηλώσει επανειλημμένως τόσο εγώ όσο και η συντρόφισσα Ρούπα ότι ο Επαναστατικός Αγώνας δεν έχει καμία σχέση ούτε με αυτή την υπόθεση ούτε με τις επιμέρους πράξεις ούτε με κάποιες από αυτές τις πράξεις και ούτε με τα πρόσωπα που φέρονται να σχετίζονται με αυτές, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο. Αυτό το έχω δηλώσει πολλές φορές στη διαδικασία αναφερόμενος σε όλους του κατηγορουμένους. Θα πρέπει να επισημάνω ότι όχι μόνο η στάση μου όπως και της συντρόφισσας Ρούπα που κατέθεσε σε αυτή τη δίκη είναι απαλλακτική για όλους τους κατηγορούμενους σε αυτή την υπόθεση για την κατηγορία της συμμετοχής στον Επαναστατικό Αγώνα, αλλά να υπενθυμίσω ότι ο συγκεκριμένος έχει απαλλαγεί από την κατηγορία της συμμετοχής στον Επαναστατικό Αγώνα όταν δικαζόμασταν στο εφετείο της 2ης δίκης της οργάνωσης για την επίθεση στην ΤτΕ, όχι μόνο γιατί υπήρχε ένδεια στοιχείων αλλά χάρις τις τοποθετήσεις τις δικές μου και της Ρούπα.

Η στάση μας σε όλες τις δίκες του Επαναστατικού Αγώνα από το 2011 και μετά όπου έχουμε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δράση της οργάνωσης συνέβαλε στην απαλλαγή κάποιων ή στην σημαντική ελάττωση των ποινών για τους λοιπούς κατηγορουμένους. Όποιος θέλει μπορεί να ακούσει όλα τα ηχητικά των δικών του Επαναστατικού Αγώνα και ό,τι έχει δημοσιοποιηθεί για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές, γιατί είμαστε οι μόνοι που δημοσιοποιούμε τα ηχητικά των δικών μας.

Το να εκτοξεύει κάποιος τέτοιες κατηγορίες εναντίον μου μόνο ένα άτιμο άτομο αποδεικνύει ότι είναι και ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να το ανεχτώ. Και επειδή υπήρξε ήδη μια ‘‘έγκυρη’’ και ‘‘αντικειμενική’’ ενημέρωση από το omnia ότι έγινε χειροδικία μου μετά την απολογία του συγκεκριμένου χωρίς να αναφέρει την αιτία, θα δημοσιευτούν τα ηχητικά της συνεδρίασης όπως ούτως ή άλλως γίνεται για να διαπιστώσει ο καθένας/μία ποιά ήταν η αιτία των σημερινών γεγονότων.

Νίκος Μαζιώτης - μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Υ.Γ Επειδή προφανώς κάποιους τους εξυπηρετεί αυτή η προκλητική στάση του κατηγορούμενου που με πρόσβαλε με τον χείριστο τρόπο –προσβολή για την οποία η όποια λεκτική ανταπάντησή μου, φαινόταν φτωχή και ελλειπής– θέλουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά επιχειρώντας να διαστρεβλώσουν και τα γεγονότα δηλώνοντας μετά την ανακοίνωσή μου ότι επιτέθηκα ύπουλα στον εν λόγω κατηγορούμενο. Και όπως ο καθένας καταλαβαίνει, η αφορμή για μια επιχείρηση λάσπης απέναντι στον Επαναστατικό Αγώνα έχει δοθεί όπως έχει γίνει στο παρελθόν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License