Παίρνοντας την σκυτάλη από το μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση των φασιστών της ΝΔ έχει αρχίσει και εξαπολύει την κατασταλτική της εκστρατεία εκκενώνοντας στην αρχή καταλήψεις προσφύγων, και τώρα προχωρώντας σε καταλήψεις αναρχικών. Πριν λίγες μέρες έγινε η εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν στο κέντρο της Αθήνας. Με την απαραίτητη βέβαια τρομουστερία των μπάτσων και από  τα φερέφωνα της εξουσίας τα αστικά ΜΜΕ. Εχουμε πει πολλές φορές πως τις καταλήψεις μπορεί να τις εκκενώσετε. Τα ιδανικά όμως δε θα τα πάρετε ποτέ.

ΣΑΝ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΑΠΑΡΤΜΑΝ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ PALMARES,  H OΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License