[Βόλος]- συγκεντρωτικό κινήσεων αλληλεγγύης στην Ροζάβα

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛO ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΩΝ

post image

Ενημέρωση : τις τελευταίες τρείς εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Βόλου απο διάφορες ομάδες και πρωτοβουλίες της πόλης, κινήσεις αλληλεγγύης στην Ροζάβα.

Συγκεντρωτικά :

Δευτέρα 14/10 : Κρέμασμα γιγαντοπανό στην παραλία του Βόλου απο την Πρωτοβουλία Διεθνιστικής Αλληλεγγύης στα πλαίσια της καμπάνιας #riseup4rozava https://athens.indymedia.org/post/1600463/

Πέμπτη 17/10 : Κρέμασμα πανό αλληλεγγύης στον κούρδικο αγώνα στην πλατεία πανεπιστημίου, απο την κατάληψη Ματσάγγου.

Κυριακή 20/10: Μικροφωνική- συγκέντρωση καλεσμένη απο τον χώρο κινημάτων στέκι μεταναστών, στα πεζούλια της παραλίας του Βόλου , με συμετοχή περίπου 25 ατόμων. Μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα, αναρτήθηκε πανό, ενώ στην μικροφωνική έπαιζαν αμιγώς κούρδικα τραγούδια.

Τριτη 22/10 : Προβολή 3 ταινιών μικρής διάρκειας  ( SENGAL,  KOBANE, CEZA) από την Κινηματογραφική Κομμούνας της Ροζάβα σε σενάριο του Αριστερού Τούρκου σεναριογράφου και παραγωγού Önder Çakar , στον χώρο κινημάτων στέκι μεταναστών.

Τρίτη 29/10 : Προβολή ταινίας Jiyan’s Story και συλλογή τροφίμων για τους Κούρδους πρόσφυγες στο Λαύριο απο τον χώρο κινημάτων - στέκι μεταναστών ( η κίνηση αυτή και η προβολή θα επαναληφθούν και άυριο Τρίτη 5/11 στις 20:30 στο στέκι μεταναστών).

Σάββατο 2/11 : Συγκέντρωση καλεσμένη απο τον χώρο κινημάτων-στέκι μεταναστών στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια διεθνούς ημέρας δράσης για την Ροζάβα, με συμμετοχή περίπου 40 ατόμων. Μοιράστηκαν και διαβάστηκαν κείμενα του στεκιού μεταναστών και της κατάληψης Ματσάγγου, αναρτήθηκε πανό, ενώ στην μικροφωνική έπαιζαν αμιγώς κούρδικα τραγούδια.

DEFEND ROJAVA REVOLUTION - SMASH TURKISH FASCISM

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License