Κάλεσμα στην πορεία 2/11 Πλατεία Βικτωρίας 12:00

Στις 26 Αυγούστου ξεκινάει η προαναγγελθείσα καταστολή των κατηλλειμένων χώρων όπου στεγάζονται ολόκληρες οικογένειες μεταναστριών-μεταναστών.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 2/11 - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Στις 26 Αυγούστου ξεκινάει η προαναγγελθείσα καταστολή των κατηλλειμένων χώρων όπου στεγάζονται ολόκληρες οικογένειες μεταναστριών-μεταναστών. Με πρόσχημα, πρώτον, πώς θα οδηγηθούν σε κέντρα φιλοξενίας, μακρία από τις απάνθρωπες και άθλιες συνθήκες διαβίωσης τους στους αλληλέγγυους χώρους. Δεύτερον, για να δείξει στους διαμαρτυρόμενους/ες ότι το κράτος και η ¨ευαισθητοποιημένη¨ κυβέρνηση μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να διαχειριστεί την κατάσταση ¨ανομίας¨. Οι επιχειρίσεις αυτές εντάσσονται στο γενικότερο πολιτικό πλαίσιο για όξυνση της καταστολής ενάντια στον αναρχικό χώρο. Η κατασταλτική επιχείριση στα Εξάρχεια και το μιντιακό πανηγύρι που έχει στηθεί γύρω απ΄αυτή, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσει το συντηρητικό-ακροδεξιό ακροατήριο, θα μας βρει απέναντι της! Το δόγμα νόμος και τάξη δεν θα περάσει από πάνω μας!Η περιοχή των Εξαρχείων εμφανίζεται από τα μέσα ως άλλο Ελ Πάσο, αποσιωπώντας ηθελημένα τα εγχειρήματα αλληλεγγύης και τις αυτο-οργανωμένες δομές που ανθίζουν εδώ και κοντά τριάντα χρόνια! Με μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσει και να εξαφανίσει από το δημόσιο διάλογο νομοθετήματα-εκτρώματα όπως: το ¨αναπτυξιακό νομοσχέδιο¨, την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, χορήγηση ασύλου σε πρόσφυγες από τον στρατό.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, 12:00 μ.μ.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License