Όχι δεν ήρθανε τα τέρατα. Ούτε οι πύλες της κολάσεως ανοίξανε. Ας το παίζει ''σκληρούλης'' ο κούλης. Η πραγματικότητα βιωμένη απο τα κάτω έχει άλλα να πεί. Το κράτος έχει συνέχεια. Η επιλογή του, τη δεδομένη χρονική συγκυρία, να επιτεθεί σε καταλήψεις του αγώνα είναι αναμενόμενη και καθόλου τυχαία, αφού το σεντόνι της καταστολής ήταν ήδη καλά στρωμένο τα τελευταία χρόνια. Το ''νέο'' κύμα καταστολής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα. Ούτε καλύτερα, ούτε χειρότερα. Ούτε με τις αυταπάτες, ούτε και με τις γραβάτες. Η συνέχεια είναι αυτή, που μας εντείνει την οργή και μας γεμίζει με αφορμές. Οι αιτίες υπάρχουν, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Για αυτό είμαστε σίγουρες.

Προεκλογικά, λοιπόν, παρακολουθήσαμε με αγωνία την επίσκεψη του κούλη στα κεντρικά γραφεία του ομίλου νέα κρήτη, όπου πόζάρε μαζί με τον big man καναλάρχη στο φακό, διαφημίζοντας τα αστραφτερά ''χαμόγελα'' της εξουσίας. Ο κόσμος της εξουσίας, όμως, μας χαμογελά μόνο όταν θέλει να δείξει τα δόντια του. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και οι δημοσιομπλαμπλάδες νομιμοποιούν κοινωνικά της ορέξεις της εξουσίας, ανεξάρτητα απο το ποιός είναι ο εκάστοτε διαχειριστής της. Οι δημοσιογραφίσκοι, παρα τη θλίψη που μου προκαλεί εν γένει η μίζερη ύπαρξη τους, δεν θα μπορούσαν να είναι στο απυρόβλητο. Έτσι λοιπόν κι εμείς αποφασίσαμε η ''αντικειμενική'' ενημέρωση να βρεί μερικά απο τα αντικείμενα της σπασμένα και σκασμένα. Τα ξημερώματα της τρίτης 3/9, επιτεθήκαμε στα οχήματα του ομίλου νέα κρήτη καθώς και στο προσωπικό όχημα του big man καναλάρχη. Επιστρέφουμε έτσι, στον κόσμο της εξουσίας, ένα μικρό μόνο κομμάτι της βίας, και να είστε σίγουροι, θα τα ξαναπούμε. Οι αιτίες είναι εδώ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

                                                               αναρχικές πορσικές καγιένες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License