[Ηράκλειο] - Η Τουρκική εισβολή συνεχίζεται – Συνέλευση 28/10/2019

[Ηράκλειο} - Η Τουρκική εισβολή συνεχίζεται – Καλούμε σε συνέλευση στις 28/10/2019 για την διοργάνωση της παγκρήτιας πορείας που θα γίνει στο Ρέθυμνο (στις 2 του Νοέμβρη - 18:00 στο Δημαρχείο) στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αντίστασης που καλεί η καμπάνια #Riseup4rojava.

Η εισβολή των τζιχαντιστικών συμμοριών με την υποστήριξη των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων συνεχίζεται αμείωτα. Η λεγόμενη εκεχειρία λήγει αύριο και κανείς δεν μπορεί να πει πως θα εξελιχτούν τα πράγματα από εδώ και μπρός. Ένα μεγάλο μέρος των βορείων συνόρων βρίσκεται υπό κατοχή και οι πληθυσμοί που το κατοικούν βρίσκονται άλλη μια φορά μπροστά στον κίνδυνο του εκτοπισμού και της γενοκτονίας από τον ισλαμοφασισμό και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια του τουρκικού καθεστώτος.

Η αντίσταση που έχει εκδηλωθεί με όλους του τρόπους επί τόπου αλλά και η αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί σε όλο τον κόσμο έχει βάλει φραγμό στα σχέδια αυτά και πρέπει να ενδυναμωθούν κι άλλο.

Ταυτόχρονα, ολόκληρη η υφήλιος ταρακουνιέται από εξεγέρσεις και διαδηλώσεις ενάντια στον σκοταδισμό, τον ολοκληρωτισμό και τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα.

Καλούμε σε συνέλευση για την διοργάνωση της παγκρήτιας πορείας που θα γίνει στο Ρέθυμνο (στις 2 του Νοέμβρη - 18:00 στο Δημαρχείο) στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αντίστασης που καλεί η καμπάνια #Riseup4rojava.

Η ημέρα αυτή προσφέρεται να συνδέσουμε τους αγώνες σε Χίλη, Βαρκελώνη, Λίβανο, Ροζάβα, Ιράκ, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη. Ελάτε να το οργανώσουμε.

Δευτέρα 18:30 – Στο αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Da, Ντεντιδάκηδων 15 στην Αγία Τριάδα

Hevalen-gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License