Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις 1η & 6η Νοέμβρη: Κανένα έλεος - καμία θυματοποίηση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής

Από τον συντάκτη. Προτεινόμενες θεματικές: Αλληλεγγύη, Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός, Μετανάστες/τριες - Πρόσφυγες - Μειονότητες

post image

Μετά από πέντε χρόνια αντιφασιστικής μάχης, η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής συντρίβεται πολιτικά και οργανωτικά. Δεν υπάρχει στο δημόσιο χώρο, πετάγεται εκλογικά έξω από το κοινοβούλιο, αναμένεται και η καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Οκτώβρης, μήνας απολογιών των ηγετικών στελεχών της ΧΑ και η τελική απολογία του φυρερίσκου Μιχαλολιάκου στις 6 Νοέμβρη αποτυπώνουν το τέλος της συμμορίας. Ήδη πνέει τα λοίσθια και οι πρώην βουλευτές παίζουν το θέατρο του «θύματος» και του «άσχετου» μεταξύ των πολλών «δεν ξέρω, δεν είδα» και αλληλομαχαιρωμάτων. Ο ενορχηστρωτής και εντολέας των δολοφονιών Μιχαλολιάκος τελειώνει την κανιβαλιστική πολιτική «καριέρα» του και θα απολογηθεί με το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα να διαδηλώνει για την νίκη και το τσάκισμα του φασισμού.

1η Νοέμβρη του '13 πέφτουν νεκρά δύο μέλη των φασιστικών δολοφονικών ταγμάτων εφόδου της ΧΑ. Η προσπάθεια ηρωοποίησης και θυματοποίησης της ΧΑ πέφτει στο κενό χάρη στον Μαχητικό Αντιφασισμό και την πλήρη κοινωνική απονομιμοποίηση της συμμορίας. Για την κοινωνία είναι ξεκάθαρο: οι χρυσαυγίτες δεν ειναι «θύματα», είναι τραμπούκοι, εγκληματίες και δολοφόνοι.

Δεν ξεχνάμε τις δολοφονίες Π. Φύσσα, Σ. Λουκμάν και δεκάδων άλλων ανώνυμων μεταναστών, την προσπάθεια τρομοκράτησης των ταγμάτων εφόδου του φασισμού. Δεν θα αφήσουμε να τους αντικαταστήσει η ΝΔ. Δεν θα επιτρέψουμε στην ΝΔ να τους αντικαταστήσουν, είτε με την ακροδεξιά εκστρατεία των Μπογδάνων, είτε με δημοκρατικό προσωπείο δεξιών δημάρχων και στελεχών.

Παραμένουμε συνεπείς στον αγώνα για την οριστική διάλυση των φασιστών και παρόντες ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικού ξεπλύματος της ΧΑ από αυτούς που την εξέθρεψαν, ΝΔ και αστική τάξη.

Κανένα έλεος - καμία θυματοποίηση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού καλεί εργαζόμενους και νεολαία σε Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις:

1 Νοέμβρη στον σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Ηράκλειο, στις 6μμ

6 Νοέμβρη στο Εφετείο Αθηνών, στις 8.30πμ

Αθήνα, 27/10/19

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License