Με αφορμή την κατάθεση στεφάνων και την διεξαγωγή παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στην Καλλιθέα για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, οι φασίστες, για ακόμη μία χρονιά, προσπαθούν να βρουν δημόσιο χώρο για να προπαγανδίσουν τις σάπιες ιδέες τους, ιδέες που δεν χωρούν στις προσφυγικές γειτονιές της Καλλιθέας. Ακόμα μια χρόνια όμως, το αντιφασιστικό κίνημα της Καλλιθέας, αλλά και συνολικά όλοι/ες οι αντιφασίστες/τριες που αγωνίζονται διαρκώς για τον αφανισμό από κάθε γειτονιά των εν λόγω σκουπιδιών, οφείλουν να δώσουν την δυναμική απάντηση που αναλογεί σε τέτοιες απέλπιδες προσπάθειες για δημοσιότητα, πάντα πίσω από τις ασπίδες των μπάτσων, καταδεικνύοντας την πασιφανή έλλειψη πολιτικού πατήματος που έχουν στη περιοχή μας. Καλούμε λοιπόν, τη Δευτέρα 28/10 στις 9:30 στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα, το σύνολο του αντιφασιστικού κινήματος να αντιταχθεί σε κάθε φασιστικό υποκείμενο που θα επιχειρήσει να βγει από το «λάκκο» που το έχουμε «θάψει»!

Αντιφασίστες-Αντιφασίστριες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License