Θεσσαλονίκη | Ανάρτηση πανό υπέρ των Κούρδων

Την Τρίτη 15/10 αναρτήσαμε πανό στήριξης στον Κουρδικό λαό, στην Καμάρα.

post image

Με την Τουρκία να επιτίθεται πλέον με ανοιχτό πεδίο στους Κούρδους, να απελευθερώνει τζιχανιστές από φυλακές, να βιάζει και να σκοτώνει ολόκληρα χωριά από όπου περνά, είναι καθήκον όλων να πάρουν θέση γι'αυτό το ζήτημα.

Αν ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να στηρίξει τους Κούρδους για να ποτίσει τον κόσμο με μίσος για τους "κακούς Τούρκους", τότε να δεχτεί και τους πρόσφυγες που θα δημιουργηθούν από αυτόν πόλεμο.

Δίπλα μας πλέον βλέπουμε έναν αληθινό πόλεμο, με τη μία μεριά να υποστηρίζει τα συμφέροντα και την άλλη να υποστηρίζει μια ελεύθερη κοινωνία χωρίς αφέντες, που ματώνουν χρόνια για να την κρατήσουν.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ.

Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης - ΑΝΕΘ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License