Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα Δικαστήρια | Θεσσαλονίκη

Καλούμε όλο τον λαό να συμμετέχει στις επόμενες κινήσεις ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, ενάντια στην εισβολή και την πολεμική σύγκρουση στη Συρία, σε αλληλεγγύη με τους Κούρδους που δέχονται την στρατιωτική επίθεση. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 19/10 ΣΤΙΣ 18:00 ΚΑΜΑΡΑ

Στις 17/10 μέλη των συλλογικοτήτων Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης, Ρουβίκωνας και Pueblo συνελήφθησαν έπειτα από παρεμβάσεις αλληλεγγύης στον αγώνα των Κούρδων ανταρτών που πραγματοποιήθηκαν στο τουρκικό προξενείο και έξω από το γκισέ των αερογραμμών Turkish airlines. Μόλις δύο μέρες πριν, σύντροφοι από το Μαύρο και Κόκκινο και από την Libertatia πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην είσοδο του τουρκικού προξενείου ως κίνηση αλληλεγγύης στο λαό της Ροτζάβα και ενάντια στην εισβολή του τουρκικού κράτους στα εδάφη της βοριάς Συρίας. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την επίθεση των μπάτσων,οι οποίοι με χαρακτηριστικό μένος προσπάθησαν να απωθήσουν βίαια τους συντρόφους, βρίσκοντας ωστόσο σθεναρή αντίσταση.

Τη στιγμή που οι δολοφόνοι του Ερντογάν αιματοκυλούν για πολλοστή φορά τον Κουρδικό λαό και επιχειρούν νέα αποσταθεροποίηση στη Συρία υποθάλποντας ξανά τα υπολείμματα των συμμάχων τους τζιχαντιστών-ισλαμοφασιστών της ISIS, υπό το βλέμμα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσίας, οι μπάτσοι παίζουν τον ρόλο των μπράβων προστατεύοντας το Προξενείο -ακόμη και με ανακοινώσεις περί ειδικών μέτρων προστασίας στο διπλωματικό σώμα του τουρκικού κράτους- και το εθνικό κεφάλαιο της Τουρκίας. Υπογραμμίζουν στην πράξη τον βρώμικο ρόλο και του ελληνικού κράτους στα ιμπεριαλιστικά γεωπολιτικά παζάρια της Ανατολικής Μεσογείου, μέσω των οποίων πυκνώνουν τα σύννεφα ενός γενικευμένου πολέμου στην περιοχή.

Καλούμε όλο τον λαό να συμμετέχει στις επόμενες κινήσεις ενάντια στον πόλεμο και τον εθνικισμό, ενάντια στην εισβολή και την πολεμική σύγκρουση στη Συρία, σε αλληλεγγύη με τους Κούρδους που δέχονται την στρατιωτική επίθεση.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 18/10 12:00

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ-ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 19/10 ΣΤΙΣ 18:00 ΚΑΜΑΡΑ

Τοπικός Συντονισμός Α.Π.Ο. - Ο.Σ. Θεσσαλονίκης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License