Ενημέρωση από Καρδίτσα από Πανελλαδικό κάλεσμα - Καρδίτσα

Το Σάββατο το πρωί 12/10 όλες οι συλλογικότητες του Α.Σ.Καρδίτσας (Συνέλευση Αναρχικών , Α.Μ.Ο.Κομψόγναθος και Α.Ο.Κ.Π.Fina Film)ανταποκριθήκαμε και πλαισιώσαμε το πανελλαδικό κάλεσμα που κατέληξε σε πορεία 400 ανθρώπων που συνέρρευσαν από κάθε γωνιά της χώρας...

post image

Το Σάββατο το πρωί 12/10 όλες οι συλλογικότητες του Α.Σ.Καρδίτσας (Συνέλευση Αναρχικών, Α.Μ.Ο.Κομψόγναθος και Α.Ο.Κ.Π.Fina Film) ανταποκριθήκαμε και πλαισιώσαμε το πανελλαδικό κάλεσμα που κατέληξε σε πορεία 400 ανθρώπων που συνέρρευσαν από κάθε γωνιά της χώρας. Ένα βροντερό παρόν που έδωσε ένα μύνημα σε δημαρχέους, κράτος και επενδυτές πως τα Άγραφα θα παραμείνουν ελεύθερα βουνά. Με το τέλος της πορείας κόσμος και αγωνιστές από άλλες περιοχές συναντηθήκαμε στο πάρκο ''Παυσίλυπο'' που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καρδίτσας για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μάχες που έρχονται.Τρείς η τέσσερις διμοιρίες (η μια από αυτές χακί) ,αλλά και κάθε λογής μπάτσος από δίας, ο.π.κ.ε και ασφαλίτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

ENANTIA ΣΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΚΡΑΤΟΣ ,ΔΗΜΑΡΧΕΟΙ,ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ!!

Εικόνες:

...

από ... 26/10/2019 3:16 πμ.


500+ τα άτομα 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License