[Βόλος] - Ανάρτηση πανό για Ροζάβα

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛO ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΩΝ

post image

Μεγάλο πανό κρεμάστηκε στην παραλία του Βόλου στα πλαίσια κινήσεων αλληλεγγύης (#riseup4rojava!) στο κοινωνικό- πολιτικό εγχείρημα της Ροζάβα που δέχεται επίθεση απο το φασιστικό κράτος της Τουρκίας.

Είναι πιο αναγκαίο απο ποτέ να στηριχθεί ποικιλοτρόπως η Ροζάβα και ο αγώνας που δίνεται για να παραμείνουν ανθισμένοι οι σπόροι ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης και ανθρώπινης αξιοπρέπειας που ρίζωσαν σε αυτήν την τόσο αιματοβαμμένη, για τα συμφέροντα των μεγάλων, γωνιά του πλανήτη. Η ελευθεριακή κοινωνία η οποία είναι ακόμα στα σπάργανα στην περιοχή, αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον καπιταλισμό και φάρο ελπίδας για όλη την ανθρωπότητα. Η Ροζάβα δεν είναι άλλο παρά μια απεικόνιση από το μέλλον, όπου η αλληλεγγύη και η ισότητα αποτελεί την καθημερινότητα των κατοίκων της, κόντρα στην πατριαρχία και κάθε είδους ρατσισμό,φανατισμό και διάκριση. Η αλληλεγγύη στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και στους/ις μαχητές και μαχήτριες τόσο της επίσημης κουρδικής πολτιοφυλακής YPG/YPJ όσο και των μαχητικών διεθνών σχηματισμών στήριξης όπως ο ΕΣΔΑ-RUIS και οι ΔΕΛΑΔ- IRPGF πρέπει να είναι μαζική και πολύμορφη, για την κοινωνική απελευθέρωση από την κυριαρχία των κρατών και του κεφαλαίου.

DEFEND ROJAVA REVOLUTION - SMASH TURKISH FASCISM

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πρωτοβουλία Διεθνιστικής Αλληλεγγύης , Βόλος 13/10/19

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License