[Χανιά]Επιθέσεις σε μετανάστες & Συνέλευση

Στη γειτονιά μας ξένοι είναι μπάτσοι, μπράβοι και φασίστες.

Στη γειτονιά μας ξένοι είναι μπάτσοι, μπράβοι και φασίστες.

Στις 2 Οκτώβρη οι μπάτσοι εκδίωξαν τρεις μετανάστες από εγκαταλελειμμένο σπίτι το όποιο είχαν οικειοποιηθεί ως κατάλυμα. Mετά και από την απαίτηση του ιδιοκτήτη να απομακρυνθούν από την ιδιοκτησία του, τα τρία άτομα διανυκτέρευαν έξω από το οίκημα. Στις 4/10 στις 3 τα ξημερώματα δέχθηκαν δολοφονική επίθεση ενώ κοιμόντουσαν στον δρόμο στην περιοχή του Κουμ Καπί. Ομάδα ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα βγήκε από αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και τους ξυλοκόπησε απρόκλητα. Στις 5 τα ξημερώματα της ίδιας νύχτας αντίστοιχη επίθεση δέχτηκαν, στην πόλη μας, δύο μετανάστες καθώς πήγαιναν με τα ποδήλατά τους, στον τόπο εργασίας τους, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι. Και σε αυτή την επίθεση, ομάδα ατόμων με ρόπαλα σταμάτησε το αυτοκίνητο και επιτέθηκε στους μετανάστες με το που τους είδε.

Τσακίζουμε κάθε απομεινάρι φασιστικού μορφώματος από τις γειτονιές μας.

Όλα αυτά τα χρόνια το κράτος χρησιμοποιούσε το φασιστικό ιδεολόγημα για να νομιμοποιηθεί ο ρατσιστικός λόγος μέχρι που επέλεξε να τον “ μαζέψει ” με την δικαιοσύνη να παίρνει την σκυτάλη. Μετην επερχόμενη διάλυση της ΧΑ και αφομοίωση κομματιού της από την ΝΔ και ενώ η δίκη φτάνει στοτέλος της, τελειώνει και η περίοδος της “αστικής δι αχείρισης” του φασισμού. Το ήδη στρωμένο έδαφος διευρύνεται με πιο σκληρή διαχείριση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, επαναπροωθήσεις και τυφλές επιθέσεις σε όποια και όποιον δεν είναι “χρήσιμη/ος“ πια στο σύστημα.

Όποιο χέρι σηκώνεται σε καταπιεσμένο θα κόβεται.

Μοίρασμα κειμένου Σάββατο 12/10, στις 11:00 στο Κουμ καπί, Νικηφόρου Φωκά και Ακτή Μιαούλη

Συνέλευση Τρίτη 15/10, στις 19.00 αυστηρά, στην αυλή της κατάληψης Rosa Nera.

Πρωτοβουλία ατόμων από τον α/α χώρο από τα Χανιά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License