ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ SHARAREH KHADEMI! (greek & english)

Την Τρίτη 15/10 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό από τον Άρειο Πάγο η αίτηση της Sharareh Khademi περί μη έκδοσής της στο Ιράν.

post image

Την Τρίτη 15/10 δικάζεται σε δεύτερο βαθμό από τον Άρειο Πάγο η αίτηση της Sharareh Khademi περί μη έκδοσής της στο Ιράν μετά τη πρωτόδικη απόφαση που έχει πάρει το δικαστήριο και έδινε το πράσινο φως για την έκδοσή της . Η απέλαση της Sharareh στο Ιράν στην ουσία ισοδυναμεί με άμεση καταδίκη της σε θάνατο καθώς εκκρεμεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης μετά από καταγγελία του συζύγου της για «αρπαγή ανηλίκου» (της 6χρονης σήμερα κόρης της Diana) όταν η Sharareh μετά από χρόνια συστηματικής κακοποίησης από τον ίδιο διέφυγε εκτός της χώρας μαζί με τα αδέλφια της και φυσικά την κόρη της.

Δευτέρα 14/10 στις 18.00 διαμαρτυρία έξω από την Ιρανική πρεσβεία (Στρατηγού Καλλάρη Κωσταντίνου 16, Πλατεία Καμάρας, Ψυχικό).

Τρίτη 15/10 στις 9.30 συγκέντρωση στον Άρειο Πάγο.

Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

Καμία γυναίκα μόνη της στα νύχια της εξουσίας!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ SHARAREH KHADEMI!

On Tuesday 15/10, the Supreme Court in Athens (Arios Pagos) will be deciding on Sharareh Khademi's request not to be extradited to Iran following a court-ordered decision that gave the green light for her deportation and arrest in her country. The deportation and arrest of Sharareh to Iran is essentially equivalent to her immediate condemnation to death as she is awaiting arrest warrant following her husband's denunciation of "kidnapping a minor" (her daughter Diana 6-year-old today) when Sharareh escaped the country with her brothers and daughter after years of systematic abuse by him.

It's important all of us to support Sharareh Khademi's and be there:

Monday 14/10 at 18:00 protest outside the Iranian Embassy (16 Stratigou Kallari Kvstantinou, Kamara square, Psihiko).

Tuesday 15/10 at 9.30 am gathering at the Supreme Court (Arios pagos, Loukareos str.).

No woman alone in the hands of states!

NO TO THE DEPORTATION OF SHARAREH KHADEMI

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License