Ούτε στο Ίλιον, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.Στις 29/9 ο σύντροφός μας Γ.Β. δέχθηκε ύπουλη επίθεση - ενέδρα κοντά στο σπίτι του στο Ίλιον από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Έξι υπάνθρωποι του επιτέθηκαν πισώπλατα (οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή τη φορά πήραν τα ρίσκα τους, συνήθως δεν επιτίθενται αν η αναλογία δεν είναι 15 προς έναν), τον χτύπησαν με μανία και αφήνοντάς τον αιμόφυρτο, αποχώρησαν φωνάζοντας το εμετικό σύνθημα «αίμα, τιμή, χρυσή αυγή», κραδαίνοντας παράλληλα ως τρόπαιο το μπλουζάκι Antifa που είχαν αποσπάσει από το σύντροφο.

Μετά την εκλογική της κατάρρευση, τη συνεχή αποψίλωση του στελεχιακούς της δυναμικού, αλλά και με τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης να πλησιάζει στο τελικό στάδιο, η επιχειρούμενη προσπάθεια των δολοφόνων της ναζιστικής συμμορίας να αποκτήσουν ξανά ζωτικό χώρο στο δρόμο ήταν βέβαιη. Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την προηγούμενη επίθεση/ενέδρα που πραγματοποιήθηκε από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής είναι αρκετά μεγάλο. Ο κλήρος έτυχε σε ένα μέλος της συλλογικότητάς μας, χωρίς αυτό να έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε σύντροφος ή μετανάστης. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε δεν ταιριάζει στην αισθητική των μισάνθρωπων κοινωνικών κανίβαλων. Θα μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε διαφορετικός που δεν συνάδει με τα ιδεώδη της «άριας» φυλής. Θεωρούμε ότι ο κόσμος του αγώνα οφείλει να σταθεί ανάχωμα οπουδήποτε η χρυσή αυγή ή άλλες νεότευκτες ή παλαιότερες φασιστικές σέχτες προσπαθούν να κερδίσουν μερίδιο στο δημόσιο χώρο.

Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό δεν μπορεί και δεν γίνεται να είναι αποξενωμένος από τον αγώνα ενάντια στον καπιταλισμό, στη μάνα που τον γέννησε για να τον φέρνει στην επιφάνεια όποτε το οικονομικό κυρίαρχο σύστημα της ανισότητας και της εκμετάλλευσης διέρχεται κρίσεων.Και αν καμιά φορά τα συμφέροντα των αστών συγκρούονται με εκείνα των φασιστών, γρήγορα τα μικροκαυγαδάκια λύνονται και αποκαθιστούνται οι διαχρονικές οικογενειακές σχέσεις στοργής και αγάπης.Εμείς δεν τρέφουμε αυταπάτες, δεν έχουμε καμία ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσε ποτέ ένας κρατικός θεσμός -όπως είναι η δικαστική εξουσία- να δράσει κατά του φασισμού. Τους κάθε λογής φασίστες θα τους τσακίσει μονάχα ο κόσμος του αγώνα στο πεζοδρόμιο, εκεί που ανέκαθεν ο φασισμός προσπαθεί να σηκώσει ανάστημα. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, όπως πάντοτε. Όπου και όποτε ξεμυτίζετε, θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

Καλέσαμε, λοιπόν, σήμερα (5.10.2019) εσπευσμένα αντιφασιστική πορεία στο Ίλιον (με σημείο συγκέντρωσης την διασταύρωση Λ. Θηβών και Λ. Παπανδρέου, ώρα 5.30μμ) ως πρώτη και άμεση αντίδραση, ώστε να ενημερώσουμε τη γειτονιά για το συμβάν και παράλληλα να καταστήσουμε σαφές ότι και το Ίλιον αποτελεί μία ακόμα αφιλόξενη περιοχή για κάθε λογής φασίστες.Το κυρίαρχο και το ζητούμενο είναι να μην αφήσουμε καμία φασιστική πρόκληση αναπάντητη.Υπεύθυνα και με κάθε ειλικρίνεια… φασίστες θα σας τσακίσουμε!

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

Εξέγερση για την Κοινωνική Επανάσταση, την Αναρχία, τον Ελευθεριακό Κομμουνισμό

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License