[Γιάννινα] 4η συγκέντρωση έξω από τα Goody's - 05/10 21:00

ΣΒΕΔΙ - σωματείο με γκάζια

post image

Σε συννενόηση και συντονισμό με συναδέλφους/ισσες και συντρόφισσες/ους από Θεσσαλονίκη και Πάτρα θ απραγματοποιηθούν το Σάββατο 05/10/19 συγκεντρώσεις έξω από καταστήματα Goody's στις 2 παραπάνω πόλεις, αλλά και στα Γιάννινα. Στα ίδια πλαίσια η ΣΒΕΟΔ πραγματοποίησε στις 20/09/19 διπλή παρέμβαση στα Goody's Καλλιθέας και Ν. Σμύρνης.

Γιάννινα

Μετά την αναδίπλωση της μητρικής εταιρείας και την επαναπρόσληψη των 2 διανομέων στα υποκαταστήματα Αγίας Παρασκευής και Λ. Αλεξάνδρας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επαναπρόσληψη του συναδέλφου στο κατάστημα Ιωαννίνων και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων.

Σάββατο 05/10/19 και ώρα 21:00 συγκεντρωνόμαστε έξω από το κατάστημα Ιωαννίνων!

περισσότερα για την υπόθεση εδώ

Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απολυμένο διανομέα στα Goody΄s,Σάββατο 5/10 στις 20:30 στο μνημείο Λαμπράκη (Βενιζέλου με Ερμού)

κάλεσμα: Σωματείο Σερβιτόρων-Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων στον κλάδο του επισιτισμού Θεσσαλονίκης

πηγή: https://www.kinimatorama.net/event/111151

Πάτρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 5/10 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY’S ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ

Κάλεσμα [1] - Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας

Κάλεσμα [2] - Δυσήνιος Ίππος

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License