δράση ενάντια στα Αιολικά

Εντείνονται οι δράσεις ενάντια στην επέκταση των Αιολικών στην Νότια Εύβοια

post image

Σήμερα τα ξημερώματα ντόπιοι από τον Πλατανιστό και την Κάρυστο σταματήσαμε συμβολικά (λόγω περιορισμένης δυναμικής) για λίγη ώρα τα έργα διάνοιξης δρόμων πάνω στα βουνά μας. Δεν θέλουμε άλλες ανεμογεννήτριες. Χορτάσαμε από ανάπτυξη.

Επόμενο ραντεβού την Δευτέρα στις έξι η ώρα το πρωί στο σημείο ''Τσολιάς'' στον κεντρικό δρόμο προς Κάρυστο, για να αποδείξουμε ότι μια χούφτα εταιρίες δεν μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν στα βουνά, καταστρέφοντας τα πάντα στο όνομα της Πράσινης Ενέργειας. Το πρόβλημα με την ενέργεια δεν είναι τόσο η παραγωγή της αλλά η ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη από το σύστημα στην υπερκατανάλωση της. Τα Αιολικά πάρκα ερημοποιούν τον τόπο μας.

"οποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελες.''

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License