Σήμερα, στις 18:00, συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μετανάστες και μετανάστριες που απήχθησαν βίαια από τους χώρους που κατοικούσαν και μεταφέρθηκαν στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη από το φασιστικό κράτος.

Χώρος προσυγκέντρωσης στην εκκλησία πίσω από την στάση Αγίας Άννης και συγκέντρωση μετέπειτα έξω από το κολαστήριο για να στηρίξουμε τους μετανάστες και μετανάστριες.

Μεταφορά Γ18, 21 (περνάνε από ομόνοια και κεραμικό)

Τoday, at 6 o' clock at afternoon, solidarity gathering for migrants, who they took violently from their house, the 5th School squat. The fascist state transfer them to the hell hole of petrou ralli. 

Pre-Gathering at Agias Annis Bus stop and after gathering outside of Petrou Ralli hell hole to support the migrants

Transfer Γ18, 21 (they are passing from omonoia, kerameikos)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License