Αντιφασιστικη περιπολία (Θεσ/νικη)

Στις 18/9 μετά τη λήξη της αντιφασιστικής/αντικρατικής/αντικατασταλτικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, 30 αντιφασίστες/τριες αυθόρμητα κάναμε για 2 ώρες αντιφασιστική περιπολία στις δυτικές συνοικίες(Συκιές, Ξηροκρήνη, Βαρδάρης) και έπειτα περάσαμε από την ΤΟ ΧΑ, κάτι που οφείλαμε στον Π. Φύσσα.

post image

18/9/2013-18/9/2019 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ Η ΟΡΓΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

Στις 18/9 μετά τη λήξη της αντιφασιστικής/αντικρατικής/αντικατασταλτικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, 30 αντιφασίστες/τριες αυθόρμητα κάναμε για 2 ώρες αντιφασιστική περιπολία στις δυτικές συνοικίες(Συκιές, Ξηροκρήνη, Βαρδάρης) και έπειτα περάσαμε από την ΤΟ ΧΑ, κάτι που οφείλαμε στον Π. Φύσσα. Σβήσαμε εθνικιστικά σύμβολα και γράψαμε αντιφασιστικά συνθήματα σε όλη την περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπολίας, ενώ λάβαμε αναπάντεχες χαιρετούρες και ενθάρρυνση από τον κόσμο της γειτονιάς. Σε όλη τη διάρκεια της δράσης μας και προς έκπληξη μας οι μπάτσοι ήταν άφαντοι, λόγω του δρομολογίου μας και της δυναμικής μας, εκμηδενίζοντας τις αντιδράσεις τους.

Χάρις την συνεχή αντιφασιστική δράση των συντρόφων/ισσων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο βλέπουμε τα γραφεία της ΧΑ να υπολειτουργούν και να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Με όλη την έξαρση Μακεδονικού είδαμε εθνικιστικές/φασιστικές γκρούπες να διεκδικούν χώρο στη δημόσια σφαίρα, σχολεία και πλατείες, με την κάλυψη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων και των μπάτσων. Ενώ τους είδαμε να δρουν απέναντι στους αγωνιστές, τις καταλήψεις, τους μετανάστες, τους κατατρεγμένους και τους καταπιεσμένους αυτού του κόσμου, όπως κάναν πάντα τα τσιράκια των αφεντικών, οι φασίστες. Απέναντι στο αφήγημα του τέλους της ΧΑ, δεν έχουμε αυταπάτες. Ξέρουμε ότι το κράτος χρησιμοποιεί τους φασίστες κατά το δοκούν, και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαμολήσει και πάλι τα παρακρατικά σκυλιά του. Οι ψηφοφόροι και τα μέλη της ΧΑ δεν εξαφανίστηκαν, αλλά μετατοπίστηκαν σε όλη την υπόλοιπη χριστιανική και φιλελεύθερη δεξιά. Ενώ τη δουλεία των παρακρατικών με τις επιθέσεις στις δομές του αγώνα και στους μετανάστες, έχει αναλάβει πλέον το ίδιο το κράτος διατηρώντας το ρόλο του στο μονοπώλιο της βίας.

Όσον αφορά τις επιθέσεις σε μπαλκόνια

Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει την βλακώδη εφευρετικότητα ρουφιανοσάιτ και μπάτσων γελοιοποιώντας τον εαυτό τους με τα δημοσιεύματα δήθεν λιθοβολισμών στα παράθυρα των γραφείων τα οποία στεγάζονται στον τελευταίο όροφο του κτηρίου(Κύριοι εκτίθεστε κρατήστε λίγο τα προσχήματα*). Φυσικά οι διαθέσεις μας απέναντι στο κτήριο είναι εχθρικές, αλλά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έναν άστεγο που είχε βρει κατάλυμα στο σημείο να κοιμάται μέσα στα γυαλιά. Έννοια σας και όταν επιλέξουμε να μπούμε δε θα έχει μείνει ούτε ντουβάρι για τα ρουφιανοδημοσιεύματα και τις έρευνές σας.

ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΥΓ υπάρχει βίντεο το οποίο θα ανέβει σε λίγες μέρες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License