Γαλλία, Παρίσι: “Αναγνωρίζοντας τον εχθρό” – Εμπρησμός οχημάτων σε αλληλεγγύη με τα έγκλειστα συντρόφια

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ένα αμάξι με διπλωματική πινακίδα, καθώς και μια μεγάλη Porsche κάποιου πλουσίου, πυρπολήθηκαν στη Λεωφόρο Marcel Proust.

Αναγνωρίζοντας τον εχθρό

Πολλοί άνθρωποι κάνουν λόγο για το κλίμα, τη βροχή και τη λιακάδα. Εκείνοι που θέλουν να φανούν ριζοσπάστες κριτικάρουν τις μιντιακές περσόνες που κατακρίνουν τις κυβερνήσεις.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν λόγο για το τέλος του μήνα. Υπάρχουν ακόμη και κάποιοι που θέλουν ν’ ανακαλύψουν ξανά τις αρετές των ανθρώπων, και με δέος αναμένουν τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους μ’ αυτούς τους διάσημους “ανθρώπους”.

Πολλοί άνθρωποι απλά μιλάνε.

Θεωρούμε πως το αυτό που επείγει σήμερα, όπως πάντα, είναι η δράση. Δράση σε μικρές ομάδες ή κατά μόνας, σύμφωνα με τις ιδέες μας και όχι με το θυμικό των μαζών. Επείγουσα η ανάγκη για επίθεση.

Να αναγνωρίσουμε τον εχθρό: ως αυτό που ήταν και χθες, και θα είναι και αύριο, τα Κράτη, το κεφάλαιο και κάθε εξουσία.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ένα αμάξι με διπλωματική πινακίδα, καθώς και μια μεγάλη Porsche κάποιου πλουσίου, πυρπολήθηκαν στη Λεωφόρο Marcel Proust.

Θέλαμε να στείλουμε ένα νεύμα αλληλεγγύης στους Ιταλούς αναρχικούς, που καταδικάστηκαν ως αποτέλεσμα της Επιχείρησης Scripta Manent, βρίσκεστε έγκλειστοι για 3 χρόνια. Δε σας έχουμε λησμονήσει!

Η σκέψη μας επίσης είναι δίπλα στους τρεις Γερμανούς που συνελήφθησαν σ’ έναν νότιο αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια του G7.

Άλλη μια σκέψη για τα συντρόφια απ’ το Αμβούργο.

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Πηγή: AnarchistsWorldWide

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License